Ana Sayfa Haberler Apple’ın web sitesinde iPhone 14 Max sürprizi!

Apple’ın web sitesinde iPhone 14 Max sürprizi!

0

Apple’ın web sitesinde iPhone 14 Plus’a “‌iPhone 14‌ Max” olarak yeni keşfedilen referanslar, şirketin kısa sürede fikrini değiştirmeden önce düşük kaliteli 6.7 inçlik cihaz için tasarlanan cihazın adı olduğunu gösteriyor.

iPhone 14 Plus aslında iPhone 14 Max adına sahipmiş!

Hollandalı blog iCreate tarafından tespit edilen ilginç bilgide, şirketin web sitesinde iki örnekte Apple, ‌iPhone 14‌ Plus’ı “‌iPhone 14‌ Max” olarak adlandırıyor. İlk olarak, kullanıcıların iPhone’larını tanımlamalarına yardımcı olan bir destek belgesinde, ‌iPhone 14‌ Plus modellerinin beş renkteki görüntüsünün adı “iPhone-14-Max-colors” olarak görünüyor.

İkinci olarak, şirketin ürünleri için uyumluluk ve düzenleyici bilgiler sağlayan bir sayfada Apple, ‌iPhone 14‌ Plus model numarasıyla birlikte “‌iPhone 14‌ Max”, ‌iPhone 14‌, iPhone 14 Pro ve ‌iPhone 14 Pro‌ Max ile birlikte açıkça listeleniyor. Bu sayfadaki Max ibaresi kısa sürede düzeltildi.

‌Apple’ın ‌iPhone‌ lansman etkinliğinden bir hafta önce, bir sızıntı bunun yerine ‌iPhone 14‌ Plus olarak adlandırılacağını ve ‌iPhone‌ 8’den bu yana ilk kez “Plus” adının yeniden kullanılacağını öne sürmüştü.

6.1 inç ‌iPhone 14‌ ve 6.7 inç ‌iPhone 14‌ Plus, aynı özellikleri ve kameraları paylaşıyor, ikinci model daha büyük bir ekrana ve pile sahip. Apple, “Plus” adının, daha küçük varyantla aynı özellikleri ancak daha büyük bir biçimde sunan bir cihaz için daha uygun olduğunu düşünmüş olabilir. ‌iPhone 14‌ Plus bu ayın başlarında ön siparişe açıldı ve 7 Ekim Cuma günü müşterilere ulaşmaya başlayacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz