Ana Sayfa Haberler Apple Destek uygulaması yeni rezervasyon sistemi ile güncellendi

Apple Destek uygulaması yeni rezervasyon sistemi ile güncellendi

0

Apple bugün Apple Destek uygulaması için Apple perakende konumunda veya bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcısından servis rezervasyonu yaptırmayı kolaylaştıran yeni işlevlerle güncelledi.

Apple Destek uygulaması güncellendi

Güncelleme, rezervasyon sisteminin görünümünü yenileyerek cihazlara, destek araçlarına ve daha fazlasına daha hızlı erişim için daha iyi bir organizasyon sağlıyor. Uygulama artık bir “Bize neler olduğunu anlat” arayüzü ile açılıyor.

Böylece hızlıca ulaşmak için neye ihtiyacınız olduğunu yazabilir ve bir liste yerine çeşitli cihazlarınız için döşeli bir arayüzden inceleyebilirsiniz.

Sahip olduğunuz ürünlere dayalı olarak sizin için yararlı olabilecek önerilen makaleler sağlanmış. Ayrıca parola sıfırlamak ve AppleCare kapsamını kontrol etmek için hızlı erişim araçları bulunuyor.

Bir onarım rezervasyonu yaparken, Aynı Gün Onarım, Randevular ve Mesafe gibi seçeneklerle uygun onarımları bulmak için yeni sıralama ve filtreleme özellikleri eklenen uygulama, pil değişimi konusunda artık pil sağlığını da ölçüyor ve değişime uygun olup olmadığını gösteriyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz