Ana Sayfa Aksesuar Apple Watch Ultra için kritik güncelleme! Pil ömrü 60 saat oldu

Apple Watch Ultra için kritik güncelleme! Pil ömrü 60 saat oldu

0

Akıllı saat teknolojileri her geçen gün gelişmeye ve iyileşmeye devam ediyor. Bir zamanlar bildirim almak dışında bir işe yaramayan bu ürünler, günümüzde sağlıktan tutun da spor aktivitelerimize kadar pek çok şeyi takip edebiliyor. Ancak, bu gelişim şarj ile ilgili bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Neyse ki Apple, yayınladığı kritik güncelleme ile bu sorunu çözüyor. Apple Watch Ultra, pil ömrü ile rekor kırıyor!

Apple Watch Ultra, 60 saat pil ömrü sunuyor!

Apple, kısa süre önce düzenlediği etkinlikte yeni iPhone 14 serisini tanıttı. Akıllı telefonlar her ne kadar gecenin asıl yıldızı olsa da Apple Watch Ultra isimli yeni saat, sunduğu özellikler ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hali hazırda etkileyici bir donanıma sahip olan Ultra modeli, son olarak watchOS 9.1 ile yeni özellikler kazandı. 

Bu özelliklerin en önemlisi ise kuşkusuz Apple Watch Ultra modelinin pil ömrü konusunda kendi rekorunu kırmasını sağlayan Düşük Güç Modu oldu. Öncelikle belirtmekte fayda var ki saatin hali hazırda 3 farklı güç modu vardı. Bunlar; 

  • Normal kullanım
  • Normal kullanımda Dış Mekan Egzersizi
  • Düşük Güç Modu

Ancak şirket, pil ömrünü maksimuma çıkarmak için ikinci bir Düşük Güç Modu getirdi. Bu özellik açıldığında daha az GPS kullanımı ve daha az sağlık ölçümü yapılıyor. Bu da pil ömrünün 60 saate kadar çıkmasına neden oluyor. 

Apple Watch Ultra Türkiye fiyatı

49 mm’lik her zamankinden daha büyük bir ekrana ve titanyum kasaya sahip olan Apple Watch Ultra fiyatı 27.999 TL.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz