Ana Sayfa Haberler Apple, iCloud web sitesinin yeni tasarımını tanıttı

Apple, iCloud web sitesinin yeni tasarımını tanıttı

0

Apple bugün, Apple’ın test sitesi beta.icloud.com‘da beta sürecinde bulunan iCloud.com web sitesi için yenilenen tasarımını tanıttı.

iCloud web sitesi yeni görünümüne ulaştı

Güncellenen tasarım, mevcut iCloud tasarımından kayda değer bir farklılıktır ve Fotoğraflar, Mail, iCloud Drive, Notlar ve daha fazlası için önizlemelerle birlikte özelleştirilebilir bir ana sayfada tam kutucukları gösteriyor. Sayfanın aslında iOS widget yapısına benzediğini söyleyebiliriz.

‌iCloud‌ Ana Sayfası için en çok kullandığınız uygulamaları, yukarıda listelenen uygulamaların yanı sıra Pages, Numbers, Keynote ve Takvim’i içeren uygulamalar arasından seçebiliyorsunuz. Apple, daha akıcı bir deneyim için bazı uygulamaları yeniden tasarladı, araç çubuklarını ve düğme konumlarını değiştirdi.

Beta sitesini ziyaret eden herkes yeni ‌iCloud‌ arayüzünü görebilir. Bir süre test aşamasında olacak ve Apple tasarımdaki herhangi bir hatayı düzelttikten sonra, yeni görünümün ana ‌iCloud‌ web sitesine yayılması yüksek ihtimal görülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz