Ana Sayfa Haberler Apple, iOS 16.1 öncesi sürümlere geçişi engelledi!

Apple, iOS 16.1 öncesi sürümlere geçişi engelledi!

0

24 Ekim’de iOS 16.1’in piyasaya sürülmesinin ardından Apple, 10 Ekim’de kullanıma sunulan iOS’un önceden mevcut sürümü olan iOS 16.0.3’ü imzalamayı durdurdu. iOS 16.0.3 artık imzalanmadığından, eski sürüme geçmek mümkün değil. iOS 16.1’i yükledikten sonra iOS’un bu sürümü kalıcı olacak.

iOS 16.0.3 imzası kapatıldı!

Apple, müşterileri işletim sistemlerini güncel tutmaya teşvik etmek için yeni sürümler çıktıktan sonra yazılım güncellemelerinin eski sürümlerini imzalamayı rutin olarak durdurur, bu nedenle iOS 16.0.3’ün artık imzalanmaması olağandışı bir durum olarak karşılanmıyor.

iOS 16.0.3, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modellerini rahatsız eden hataları gideren daha küçük bir hata düzeltme güncellemesiydi.

Onun yerini alan iOS 16.1 güncellemesi ölçek olarak çok daha büyük, iCloud Paylaşılan Fotoğraf Kitaplığı, Kilit Ekranı ve Dinamik Ada için Canlı Etkinlikler , Matter akıllı ev standardı desteği, Temiz Enerji Şarjı ve daha fazlasını iOS’umuzda bulunan ayrıntılarla birlikte sunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz