Ana Sayfa Haberler iOS 16.2 Beta sürümü yayınlandı! Yenilikler neler?

iOS 16.2 Beta sürümü yayınlandı! Yenilikler neler?

0

Apple, yakında çıkacak olan iOS 16.2 ve iPadOS 16.2 güncellemelerinin ilk betalarını herkese açık beta test cihazlarına gönderdi ve yazılımı genele açtı.

iOS 16.2 Beta özellikleri

Apple’ın ücretsiz beta test programına kaydolan herkese açık beta test kullanıcıları, Public Beta web sitesinden uygun sertifikayı yükledikten sonra ‌iOS ve iPadOS 16.‌2 beta sürümlerini kablosuz olarak indirebilir.

iOS 16.2 ve iPadOS 16.2; not almak, eskiz yapmak, çizim yapmak ve daha pek çok şey için kullanılabilecek Freeform uygulamasını sunar. Değişiklikler tüm katılımcılar için gerçek zamanlı olarak senkronize edilerek birden fazla kişi aynı Serbest Biçim panosunda çalışma imkanı sunuyor.

iPadOS 16.2 beta sürümünde ise, Stage Manager çoklu görev özelliğine harici ekran desteği getiriyor ve aynı anda sekiz adede kadar uygulamanın kullanılmasına izin veriyor. M1 ve M2 ‌iPad‌ modelleri için harici ekran desteği mevcut.

Apple’ın özellikle çok sayıda akıllı ev aksesuarına sahip evlerde daha hızlı ve daha güvenilir performans sağlamak için tasarlandığını söylediği iOS 16.2 ve iPadOS 16.2’de gelen yeni bir Ev uygulaması mimarisi var. Yeni mimari, HomePod 16.2 beta yazılımını gerektiriyor. Eğer HomePod beta yazılımına sahip değilseniz, Ev uygulamasının iOS 16.2, iPadOS 16.2 veya macOS Ventura 13.1’e güncellenen cihazlarla çalışmamasına neden oluyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz