Ana Sayfa Haberler iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max hakkında Apple’dan resmi açıklama!

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max hakkında Apple’dan resmi açıklama!

0

Apple bugün , iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max sevkiyatlarının, Çin’in Zhengzhou kentindeki ana Foxconn fabrikasındaki geçici COVID-19 kısıtlamaları nedeniyle şirketin önceden tahmin ettiğinden daha fazla gecikeceğinin beklendiğini açıkladı.

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max üretilemiyor

*

Apple’ın açıklaması, Newsroom sayfasından da paylaşıldı:

COVID-19 kısıtlamaları, Çin’in Zhengzhou kentinde bulunan birincil iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max montaj tesisini geçici olarak etkiledi. Tesis şu anda önemli ölçüde azaltılmış kapasitede çalışıyor. COVID-19 pandemisi boyunca yaptığımız gibi, tedarik zincirimizde çalışanların sağlık ve güvenliğini ön planda tutuyoruz.

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri için yüksek satın alma talebi görmeye devam ediyoruz. Ancak, daha önce beklediğimizden daha düşük sayıda iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max gönderileri bekliyoruz ve müşteriler yeni ürünlerini almak için daha uzun bekleme süreleri yaşayacaklar.

Her çalışanın sağlık ve güvenliğini sağlarken normal üretim seviyelerine dönmek için tedarikçimizle yakın bir şekilde çalışıyoruz.

Geçen haftaki bir rapora göre, kısıtlamalar nedeniyle iPhone üretiminin Foxconn fabrikasındaki normal seviyelere kıyasla %30’a kadar azaltılabileceği iddia ediliyor.

Apple, tedarik zincirinin azaltılmış kapasitesinin müşterilerin iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max siparişleri için daha uzun bekleme süreleri yaşamasına neden olacağını söyledi. Cihazların şu anda Apple’ın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki çevrimiçi mağazasında 3-4 hafta içinde gönderileceği tahmin ediliyor. Bu süre şuan için Türkiye’de ise Aralık ortasına denk geliyor.

2 Kasım’da Çin hükümeti, bir COVID-19 salgını sonrasında Foxconn fabrikasının bulunduğu bir sanayi bölgesi için bir haftalık sokağa çıkma yasağı emri vermişti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz