Ana Sayfa Haberler Apple, hata düzeltmeleri içeren iOS 16.1.1 ve iPadOS 16.1.1 sürümünü yayınladı

Apple, hata düzeltmeleri içeren iOS 16.1.1 ve iPadOS 16.1.1 sürümünü yayınladı

2

Apple bugün iOS 16.1.1 ve iPadOS 16.1.1’i yayınladı. iOS 16.1’in piyasaya sürülmesinden iki hafta sonra gelen küçük hata düzeltme güncellemeleri, iCloud Paylaşılan Fotoğraf Kitaplığı, Konu, Canlı Etkinlikler ve daha fazlası için destek ekleyen bir güncelleme olarak karşımıza çıktı.

iOS 16.1.1 ve iPadOS 16.1.1 özellikleri

iOS 16.1.1 ve iPadOS 16.1.1 güncellemeleri, Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme’ye giderek uygun iPhone ve iPad’lere kablosuz olarak indirilebilir.

iOS 16.1.1, Apple’ın sürüm notlarına göre, iPhone kullanıcılarının uğraştığı birkaç belirtilmemiş hatayı düzeltiyor. Örneğin, kullanıcılar yaygın Wi-Fi hatasından etkilenmişti. Wi-Fi hatası, bazı kullanıcıların Wi-Fi ağlarına bağlı kalamamasıyla rastgele bağlantı kesilmesine neden olmuştu.

iOS 16.1.1 özellikleri

Apple, belirli bir hata düzeltme listesi sağlamadığı ve bunun yerine yalnızca güncellemenin “hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri içerdiğini” söylediği için Wi-Fi hatasının düzeltilip düzeltilmediği henüz net değil.

iOS 16.1.1’i, beta testi yapılan ve Aralık ayında piyasaya sürülmesi beklenen bir güncelleme olan iOS 16.2 takip edecek. iOS 16.2, Freeform uygulamasını, yeni Ev uygulaması mimarisini ve diğer özellikleri sunar.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. Merhaba, iphone 13 telefonumda son iki güncellemedir. Ekranı uyku moduna alırken klik sesi ve ekren kararma 1-2 sn geç geliyor. Bu son güncelleme ilede düzelmedi. Aynı sorunu yaşayan oldu mu? Yada çözümünü bilen?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz