Ana Sayfa Haberler iPhone sahibi olan gençlerin sayısında rekor artış!

iPhone sahibi olan gençlerin sayısında rekor artış!

0

Yatırım şirketi Piper Sandler’ın iki yılda bir düzenlediği gençler anketinde bugün paylaştığı yeni verilere göre, Apple cihazları ve hizmetleri Amerika Birleşik Devletleri’ndeki gençler arasında en popüler seçenekler olmaya devam ediyor.

2012’den bu yana iki kattan fazlasına yani %87’ye çıktı

Sonuçlara göre, ankete katılan gençlerin yüzde 87’si bir iPhone’a sahip ve gençlerin yüzde 88’i bir sonraki telefonlarının bir “iPhone” olmasını istiyor. Son 10 yılda, gençler arasında “iPhone” sahipliği iki katından fazla arttı. Örneğin 2012’de ABD’li gençlerin yüzde 40’ı bir “iPhone” sahibiydi.


Piper Sandler, gençler arasında yüksek “iPhone” kullanımının Apple’ın hizmet ürünleri ve sürekli ürün döngüsü yenilemeleri için iyiye işaret ettiğini öne sürüyor.

Gelişmiş premium akıllı telefon pazarı göz önüne alındığında, yüksek penetrasyonun ve niyetin önemli olduğuna inanıyoruz. Ek olarak, şirket önemli bir ürün döngüsü yenilemesi sağlayabilecek yeni iPhone’ları tanıtmaya devam ettikçe, bu eğilimler cesaret verici.

Apple Watch, gençlerin yalnızca yüzde 31’inin Apple’ın bileğe takılan cihazına sahip olmasıyla daha az popüler, ancak Apple Watch, gençler arasında açık ara en popüler akıllı saat. Gençlerin yüzde 36,8’i bir akıllı saate sahip olduğunu bildirdi, bu nedenle sadece yüzde 5,8’i Apple Watch olmayan bir akıllı saate sahip.

Apple Watch, gençlerin yalnızca yüzde 31’inin kolunda yer alıyor ve iPhone’a göre daha az popüler, ancak Apple Watch, gençler arasında açık ara en popüler akıllı saat. Gençlerin yüzde 36,8’i bir akıllı saate sahip olduğunu belirtirken, sadece yüzde 5,8’i Apple Watch olmayan bir akıllı saate sahip.

Piper Sandler on yıldan fazla bir süredir bu gençlik anketlerini düzenliyor. Yukarıda bulunan istatistikler için, 47 eyalette ortalama yaşı 15.8 olan 14.500 gençten veri toplandığı da belirtiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz