Ana Sayfa Haberler Apple, tüm iPhone 14 modelleri için onarımlara başlıyor

Apple, tüm iPhone 14 modelleri için onarımlara başlıyor

0

Son günlerde çıkan yeni bir habere göre, dünyanın dört bir yanındaki Apple Mağazaları ve Apple Yetkili Servis Sağlayıcıları, artık tüm cihazı değiştirmek yerine tüm iPhone 14 modelleri için parça onarımlarını yapmaya başladı.

iPhone 14 modellerinde değişim yerine onarım dönemi

Şirket tarafından yapılan değişiklik geçen hafta yürürlüğe girdi ve Apple Mağazaları ile Apple Yetkili Servis Sağlayıcıları artık mağazada iPhone 14 onarımlarını tamamlamak için parça sipariş edebiliyor.

Eylül ayında piyasaya sürülen standart iPhone 14 ve iPhone 14 Plus, daha kolay onarım için çıkarılabilir bir arka cam panele sahip. Bu da modelleri iPhone 4S’den bu yana hem önden hem de arkadan açılabilen ilk modeller yapıyor. Değişiklik sadece ön taraftan açılabilen iPhone 14 Pro modellerini kapsamıyor.

iPhone 14 onarım

Apple Mağazaları, herhangi bir iPhone 14 modelinin pilini de değiştirebiliyor. AppleCare+ kullanan müşteriler, pilin orijinal kapasitesinin %80’inden daha azını koruması koşuluyla iPhone pilini ücretsiz olarak değiştirebilir. Ancak AppleCare+ maalesef Türkiye’yi kapsamıyor.

Apple’ın garanti dışı servis ücretleri, diğer belirli iPhone 14 onarımları için de artış gösterdi. Örneğin, Türkiye’de Apple, bir iPhone 14 Pro Max’in ekranındaki çatlak camı onarmak için 19.499 TL ücret alıyor. Apple’ın iPhone Onarım ve Servis sayfası üzerinden cihaz modellerinde ek onarım ücretlerine göz atabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz