Ana Sayfa Haberler “iPhone ile paylaşıldı” tarih oluyor!

“iPhone ile paylaşıldı” tarih oluyor!

0

Twitter CEO’su Elon Musk, bir tweet’in hangi cihazdan gönderildiğine dair ayrıntılar sağlayan bir Twitter özelliğini kaldırmayı planlıyor.

iPhone lie paylaşıldı özelliği tarih oluyor

Musk, bu sabah bir tweet’te Twitter’ın “iPhone için Twitter” veya “Android için Twitter” yazan satırı kaldıracağını, çünkü bunun “ekran alanı israfı” olduğunu söyledi. İlk etapta özelliğin neden tanıtıldığını “kimsenin bile bilmediğini” söyledi.

Cihaz ayrıntıları, iPhone’larından Android tabanlı akıllı telefonların tanıtımını yapan çalışanları yakalamak için birkaç kez kullanıldı. Örneğin 2019’da bir Huawei çalışanı, Huawei takipçilerine mutlu yıllar diledi, ancak bunu yapmak için bir iPhone kullandı. Tweet’in bir ekran görüntüsü viral oldu ve ilgili çalışanlar “Huawei markasına zarar verdikleri” için rütbeleri düşürüldü.

Samsung çalışanları, yıllar boyunca iPhone’lardan Samsung promosyonlarını birçok kez tweetlediler ve ünlülerin de başı belaya girdi. Örneğin oyuncu Gal Gadot, bir iPhone’dan tweet atarken yeni Huawei Mate 10 Pro’yu övdü.

Cihaz etiketlerinin ne zaman kaldırılacağı belli değil ancak şu an itibariyle hala kullanılıyor. Musk ayrıca Twitter çalışanlarına, “Twitter’ın çalışması için %20’den daha azına ihtiyaç duyulduğu” için belirtilmemiş “mikro hizmetler” ile alakalı bir kapatma talimatı verdiğini söyledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz