Ana Sayfa Haberler tvOS 16.1 hatası, 128 GB Apple TV’leri yanlış tanımlıyor

tvOS 16.1 hatası, 128 GB Apple TV’leri yanlış tanımlıyor

0

tvOS 16.1 hatası, bir kullanıcı 64 GB depolama kullandığında, 128 GB depolama alanına sahip en yeni Apple TV modellerinin neredeyse belleğinin bitmesine neden oluyor.

tvOS 16.1 sürümünde ilginç depolama hatası

İlk olarak FlatpanelsHD’nin yeni “Apple TV” incelemesinde ve daha yakın zamanda Mac World tarafından vurgulanan hata, 128 GB depolamaya sahip yeni Apple TV 4K modellerinin, yalnızca 64 GB belleğe sahipmiş gibi davranmasına neden oluyor. ‌

tvOS 16.1 hata

Apple TV‌, 64 GB kullanılan depolama alanını aştığında, yeni bir uygulama indirmeye çalışırken kullanıcılara “Yeterli alan olmadığı için uygulama yüklenemiyor. Bir veya daha fazla uygulamayı silin veya depolama alanınızı yönetin.” uyarısı çıkarıyor.

FlatpanelsHD‘ye göre hata, tvOS 16.2’nin en son beta sürümünde düzeltilmedi. Bu arada, 128 GB depolamaya sahip bir Apple TV kullanan hatadan etkilenen kullanıcılar, Apple TV yapay 64 GB sınırını geçene kadar yeterli sayıda indirmeyi kuyruğa almayı denemeleri de öneriliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz