Ana Sayfa Haberler iOS 16.2 Beta 3 yayınlandı! iPhone 14 Pro için yeni özellik

iOS 16.2 Beta 3 yayınlandı! iPhone 14 Pro için yeni özellik

0

Apple, yakında çıkacak olan iOS 16.2 ve iPadOS 16.2 güncellemelerinin üçüncü betalarını test amacıyla geliştiricilere gönderdi. Yeni betalar, Apple’ın iOS 16.2 ve iPadOS 16.2’nin ikinci betalarını yayınlamasından bir hafta sonra geldi.

iOS 16.2 ve iPadOS 16.2 beta 3 yayınlandı!

Kayıtlı geliştiriciler, iOS 16.2 ve iPadOS 16.2 profillerini Apple Developer Center‘dan indirebilir ve bir kez yüklendikten sonra beta, kablosuz olarak kullanılabilir.

iOS 16.2 ve iPadOS 16.2, not almak, eskiz yapmak, çizim yapmak, beyin fırtınası yapmak, ruh hali panoları oluşturmak ve daha fazlası için kullanılabilen Freeform uygulamasını içerir. Tüm katılımcılar için gerçek zamanlı olarak senkronize edilen değişikliklerle birden çok kişi aynı serbest biçimli panoda çalışabilir.

iOS 16.2 beta 3

iPad için iPadOS 16.2, Stage Manager çoklu görev özelliğine harici ekran desteği getirerek aynı anda sekiz adede kadar uygulamanın kullanılmasına olanak tanıyor. M1 ve M2 ‌iPad‌ modelleri için harici ekran desteği de sunuldu.

Apple, özellikle çok sayıda akıllı ev aksesuarı bulunan evlerde daha hızlı, daha güvenilir performans sağlamak için tasarlandığını söylediği iOS ve iPadOS 16.2’de gelen yeni bir Ev uygulaması mimarisini ekledi. Yeni mimari, HomePod 16.2 beta yazılımını gerektiriyor.

İstenmeyen Acil SOS çağrıları, iOS 16.2’de Apple’a bildirilebiliyor. Ayrıca yeni olarak bir uyku widget’ı yer alıyor. TV uygulaması için canlı skor gösterimi bu sürümle birlikte geri geldi.

Yeni iOS 16.2 beta 3 sürümünde iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max kullanıcılarının beğeneceği bir özellik de sunuldu. Apple, iPhone 14 Pro modellerinde bulunan her zaman ekranda özelliğine yeni işlevler ekledi.

iOS 16.2 beta 3

Her zaman açık ekran etkinken, duvar kağıdını veya bildirimleri devre dışı bırakmak artık mümkün olacal. Seçeneklere, Ayarlar uygulamasını açıp Ekran ve Parlaklık‘ı seçerek ve ardından Her Zaman Açık Ekran bölümüne giderek ulaşılabilirsiniz.

Güncellenen seçenekler, pil ömründen de tasarruf edebilecek daha minimal bir görünüm isteyenler için çok daha basit bir her zaman açık ekran arabirimi sağlıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz