Ana Sayfa Haberler En ucuz iPhone 13’ü bulduk!

En ucuz iPhone 13’ü bulduk!

0

Kasım ayındaki indirim fırsatları devam ediyor. Apple Yetkili Satıcısı olan Gürgençler’den Kasım Kampanyası kapsamında ürünlere baktık.

En ucuz iPhone 13‘ü bulduk!

Gürgençler Kasım Kampanyası’na bakmak için buraya tıklayın

Apple çözümlerine, servisine ve desteğine odaklanarak üstün müşteri hizmeti hedefleyen Gürgençler mağazası, bunun yanı sıra binlerce aksesuar çeşidiyle de dikkat çekiyor. Gürgençler hem satış hem de satış sonrası hizmetleri ve uygun ödeme koşulları ile güvenilir ve üst düzey müşteri hizmeti sunma taahhüdünü sürdürüyor.

Apple tarafından sertifikalandırılan profesyoneller, güvenli onarım ve bakım için, size yardımcı olacak. Ayrıca ürününüz hakkında daha fazla bilgi almak istediğinizde ürün uzmanları, mağazada bulunan eğitim salonunda sizlere birebir eğitim sağlarken, yeni satın aldığınız ürünler için ücretsiz kurulum servisi verebilecek.

iPhone modellerinden Apple Watch akıllı saatlere ve birçok aksesuara en uygun fiyatlar ve resmi Apple güvencesi ile Gürgençler web sitesi ve mağazalarından sahip olabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz