Ana Sayfa Haberler Apple Music Replay 2022, “Öne çıkanlar” ile yenilendi

Apple Music Replay 2022, “Öne çıkanlar” ile yenilendi

0

Apple, 2022 için güncellenmiş bir Apple Music Replay deneyimini kullanıma sundu ve yeni bir “öne çıkan hikayeler” özelliğini kullanıma sundu

Apple Music Replay 2022, “Öne çıkanlar” ile yenilendi

Twitter’da “Apple Music” aboneleri tarafından fark edilmeye başlanan yenilenmiş deneyim, kullanıcıların daha ayrıntılı bilgilere ve genişletilmiş dinleme içgörülerine dalmadan önce etkileşimde bulunmaya teşvik edildiği Replay web sayfasının ön sıralarına yeni öne çıkanlar özelliğini koyuyor.

apple music replay

Öne çıkanlar özelliği, dinleme geçmişinize dayalı olarak geçen yılki müzikal vurguları gösteren bir dizi sosyal medya hikaye tarzı animasyonlu kart sunuyor. Arka planda her kart için ilgili müzik çalıyor.

Öne çıkanlar özelliğinde, kullanıcılar geçen yılın en iyi albümleri ve çalma listelerinin daha bilgilendirici dökümlerini içeren öne çıkan bölümleri görmek için aşağı kaydırabiliyor. Kullanıcılar, ‌Apple Music‌ Replay 2022 çalma listelerini sayfanın altındaki Müzik uygulamasına da ekleyebiliyor.

Yeni Apple Music‌ Replay deneyiminizi görüntülemek ve yeni önemli anları denemek için replay.music.apple.com adresini ziyaret edin .


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz