Ana Sayfa Haberler Apple Store’dan 300 adet iPhone alan adam soyuldu!

Apple Store’dan 300 adet iPhone alan adam soyuldu!

1

New York’taki 1010Wins Radio’ya göre, Pazartesi sabahı Apple Fifth Avenue‘dan 300 adet iPhone satın alan, adı açıklanmayan 27 yaşındaki bir adam, mağazadan ayrıldıktan kısa bir süre sonra soyuldu.

95 bin dolarlık iPhone 13 çalındı

Üç çantada 300 adet iPhone 13 taşıyan kişi, gece 1 sularında arabasına doğru yürüyordu ki yanına başka bir araba geldi. İki adam dışarı çıktı ve çantaları teslim etmesini istedi. 300’den fazla iPhone’u teslim etmek istemeyen kişi, kavga etti ve hırsızlar çantalardan birini alıp kaçtı.

Çantada 95.000 dolar değerinde 125 adet iPhone bulunuyordu. Polis, söz konusu adamın küçük işletmesi aracılığıyla yeniden satmak için sık sık Fifth Avenue Store’dan büyük miktarda “iPhone” satın aldığını söyledi. Neden gece saatlerinde satın aldığı veya geçmişteki satın alma alışkanlıklarına göre özel olarak hedeflenip hedeflenmediği ise net değil.

Apple’ın Beşinci Cadde mağazası günün 24 saati açık ve sabahın erken saatlerinde satın alımlara izin verir. Apple’ın o sırada devam eden bir Kara Cuma satışı da vardı ve hırsızlar muhtemelen bu satışların farkındaydı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz