Ana Sayfa Haberler Google, iOS uygulamalarından birini Mac için sundu

Google, iOS uygulamalarından birini Mac için sundu

0

Apple Silicon destekli Mac’ler çoğu iOS uygulamasını çalıştırabiliyor ancak bu özellik geliştiricilerin büyük çoğunluğu için devre dışı bırakıldı. Google ise yakın zamanda AI Test Kitchen iPhone/iPad uygulamasını Mac App Store’da kullanıma sundu.

AI Test Kitchen uygulaması Mac için yayınlandı

Google, Mayıs ayında düzenlediği I/O 2022’de halkın “gelişmekte olan yapay zeka teknolojisi hakkında bilgi edinmesi, deneyimlemesi ve geri bildirimde bulunmasının” bir yolu olarak AI Test Kitchen‘ı duyurmuştu. Kullanılabilirlik , LaMDA (Diyalog Uygulamaları için Dil Modeli) tarafından desteklenen üç deneyimi test etmek için son aylarda üç demo ile kullanıma açıldı:

  • Hayal Edin: Bir yer söyleyin, LaMDA hayal gücünüzü keşfetmeniz için yollar sunsun.
  • Listeleyin: Bir hedefi veya konuyu adlandırın ve LaMDA’nın onu birden çok alt görev listesine ne kadar ayırabileceğini görün.
  • Bunun Hakkında Konuşun (Köpek Sürümü): Sohbete katılın ve nereye gittiğini görün.

Uygulama, Google Hesabında oturum açmayı gerektiriyor ve alt çubuk veya gezinme çekmecesi olmayan çok basit bir kullanıcı arayüzüne sahip.

Bir Mac’te başlatılan uygulama, tüm ekranınızı kaplayacak şekilde genişletilebilen bir iPad kullanıcı arayüzünden yararlanıyor. Avustralya, Kanada, Kenya, Yeni Zelanda, Birleşik Krallık ve ABD’deki kullanıcılar için İngilizce olarak mevcut. AI Test Kitchen’ın “2. Sezonu”, metinden görüntüye oluşturmayı gösteren demolarla yakında yayınlanacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz