Ana Sayfa Apple Watch Apple Watch Series 2 artık nostaljik koleksiyonda!

Apple Watch Series 2 artık nostaljik koleksiyonda!

0

Apple eski ve modası geçmiş ürün listesini, birkaç 2013 ve 2014 iMac modelini eski olarak belirleyecek şekilde güncelledi. Bu Mac’ler daha önce vintage listesinde yer alıyordu, ancak artık modası geçmiş kabul ediliyor ve artık onarım için uygun değiller.

Apple Watch Series 2 artık vintage!

Eskimiş Mac’ler arasında 2013 sonu 21,5 ve 27 inç iMac’ler, 2014 ortası 21,5 inç ‌iMac‌ ve 2014 sonu 27 inç Retina 5K ‌iMac‌ bulunuyor. 2014 sonu 27 inç ‌iMac‌, 5K Retina ekrana sahip ilk iMac idi. O zamanlar, Apple’dan Phil Schiller, “şimdiye kadar yaptığımız en çılgınca harika Mac” olduğunu söylemişti.

Apple, ürünleri en son satışa çıktıktan yedi yıl sonra eskimiş olarak tanımlıyor. Eski ürünler için tüm donanım hizmetleri durdurulur ve hizmet sağlayıcılar eski cihazlar için parça sipariş edemez. 2013 ve 2014 iMac’ler artık Apple bileşenleriyle onarılamayacak.

Apple ayrıca Apple Watch Series 2’yi de nostalji olarak işaretledi. Eski ürünler listesi, Apple’ın satış için dağıtımını beş yıldan uzun bir süre önce ve yedi yıldan daha kısa bir süre önce durdurduğu cihazları içeriyor. Apple, eski cihazlar için 7 yıla kadar veya yasaların gerektirdiği şekilde servis ve parça sağlar, ancak onarımlar parça bulunabilirliğine bağlı oluyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz