Ana Sayfa Haberler Apple, Avrupa’da self servis onarım programını başlatıyor

Apple, Avrupa’da self servis onarım programını başlatıyor

0

Apple bugün kendi kendine onarım programını Avrupa’da başlattığını ve programı ilk kez Amerika Birleşik Devletleri’nin ötesine taşıdığını duyurdu. Apple self servis onarım hizmeti ne sunuyor?

Apple self servis onarım hizmeti artık Avrupa’da

Belçika, Fransa, Almanya, İtalya, Polonya, İspanya, İsveç ve Birleşik Krallık’taki müşteriler artık Apple Self Servis Onarım Mağazası aracılığıyla orijinal Apple parçaları satın alarak onarım yapabilecek. Apple, onarımlarını kendi tamamlamak isteyen müşterilerin, iPhone 12 ve iPhone 13 serileri ve Apple silikon işlemcili Mac dizüstü bilgisayarlar için en yaygın onarımların birçoğunu gerçekleştirebileceklerini söylüyor.

Apple self servis onarım

Bir onarım gerçekleştirmek için müşterilerin önce ürünlerinin onarım kılavuzunu ve Apple’ın destek web sitesindeki belirli onarımı incelemesi gerekiyor. Ardından, Self Servis Tamir Mağazasından gerekli parça ve araçları sipariş edebilecek ve onarıma başlayabilecekler. Apple, mağazada sunulan tüm araç ve parçaların “en yüksek kalite, güvenlik ve güvenilirliği sağlamak için kapsamlı testlerden” geçtiğini söylüyor.

Müşterilerin onarım için gerekli parçaları sipariş etmesi gerekirken Apple, müşterilere onarım yapmak için gereken tüm temel araçları içeren 49 dolarlık bir kit sağlayacak. Onarım kiti, Apple’a geri gönderilmeyecek ve ücretsiz olarak gönderilmeden önce bir hafta boyunca müşterilere sunulacak.

Şirkete göre program, Apple’ın “onarımlara erişimi daha da genişletme” çabalarının bir parçası. Yine de Apple, müşterilerin büyük çoğunluğunun cihazlarının güvenli ve güvenilir bir şekilde onarıldığından emin olmak için Apple Store gibi profesyonel bir onarım sağlayıcısını ziyaret etmesi gerektiği konusunda uyarıyor. Son üç yılda Apple, dünya çapında 3.000’den fazla bağımsız onarım sağlayıcısı ve 5.000’den fazla yetkili servis sağlayıcı dahil olmak üzere onarım ağını genişletti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz