Ana Sayfa Haberler Apple Music Sing karaoke modu duyuruldu

Apple Music Sing karaoke modu duyuruldu

0

Apple, kullanıcıların en sevdikleri şarkıları ayarlanabilir vokallerle ve daha fazlasıyla söylemelerine olanak tanıyan, Apple Music’teki yeni bir özellik olan Apple Music Sing‘i duyurdu.

Apple’dan karaoke hamlesi: Apple Music Sing

Apple Music Sing, Music’in gerçek zamanlı şarkı sözlerini kullanarak kullanıcıların ayarlanabilir vokaller, arka plan vokalleri ve birden fazla şarkıcıya izin vermek için düet görünümü kullanarak en sevdikleri şarkıları söylemelerine olanak tanıyor.

Apple Music Sing

Apple Music Sing şunları içeriyor:

  • Ayarlanabilir vokaller: Kullanıcılar artık bir şarkının vokal seviyeleri üzerinde kontrole sahip. Orijinal sanatçı vokalleriyle şarkı söyleyebilir, başrolü üstlenebilir veya Apple Music kataloğundaki milyonlarca şarkıyı karıştırabilirler.
  • Gerçek zamanlı şarkı sözleri: Kullanıcılar, vokallerin ritmine göre dans eden animasyonlu sözlerle en sevdikleri şarkılara eşlik edebilir.
  • Arka plan vokalleri: Aynı anda söylenen vokal dizileri, kullanıcıların takip etmesini kolaylaştırmak için ana vokallerden bağımsız olarak hareket edebilir.
  • Düet görünümü: Birden çok vokalist, düetlerin veya birden çok şarkıcının eşlik ettiği parçaların kolayca söylenebilmesi için ekranın karşıt taraflarında gösterilir.

Yeni özelliğin bir parçası olarak ‌Apple Music‌, dünyanın her yerindeki insanları şarkı söylemeye zorlayan tüm destansı şarkılara, düetlere, korolara ve marşlara odaklanan 50’den fazla yeni çalma listesini de piyasaya sürecek.

‌Apple Music‌ Sing, iPhone, iPad ve yeni Apple TV 4K‘da mevcut olacak ve bu ayın sonunda dünya çapındaki ‌Apple Music‌ abonelerine ücretsiz olarak sunulacak.

Apple Music Sing uyumlu cihazlar:

  • Yeni Apple TV 4K
  • 3. Nesil iPad Pro veya daha yenisi
  • iPhone 11 veya daha yenisi

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz