Ana Sayfa Haberler WhatsApp, Meta’nın Avatar özelliği için destek sunmaya başlıyor

WhatsApp, Meta’nın Avatar özelliği için destek sunmaya başlıyor

0

Avatarlar resmi olarak WhatsApp’a geliyor. Halihazırda Facebook ve Instagram’da bulunan özelleştirilebilir, etkileyici karakterler artık mesajlaşma hizmetinde profil resmi olarak kullanılabiliyor veya 36 özel çıkartma şeklinde gönderilebiliyor.

WhatsApp Avatar özelliğine kavuşuyor

Karikatür benzeri sanal karakterleri özelleştirme süreci, Apple’ın Memoji’sine benziyor, ancak WhatsApp’ın avatarları ayrıca ek kıyafetleri özelleştirmek için gövdeler içeriyor.

Eğlenceli olmanın yanı sıra Meta, avatarların gizliliği ve kişiselleştirmeyi artıracağını söylüyor. Şirket, bir blog gönderisinde “Avatar göndermek, arkadaşlarınızla ve ailenizle duygularınızı paylaşmanın hızlı ve eğlenceli bir yolu. Daha özel hissettirmek için gerçek fotoğrafınızı kullanmadan kendinizi temsil etmenin harika bir yolu olabilir.” diye bahsetti.

Özelliğin henüz sizin için sunulup sunulmadığını görmek için WhatsApp’ı açın, Ayarlar ekranına gidin ve ardından profil resminizin altında Avatar menü seçeneği olup olmadığına bakın. Meta’ya göre, çeşitli kıyafetler, saç stilleri ve yüz özellikleri kullanarak bir avatar oluşturabilecek ve kullanıcılara sanal analoglarını oluşturmak için milyarlarca kombinasyon bulabileceksiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz