Ana Sayfa Haberler 15.5 inç MacBook Air önümüzdeki sene gelebilir!

15.5 inç MacBook Air önümüzdeki sene gelebilir!

0

Geçen yıl boyunca ortaya çıkan söylentiler, Apple’ın mevcut 13 inçlik modelle birlikte var olacak yeni bir 15,5 inç MacBook Air planladığını söyledi.

Şimdi ise analist Ross Young, yeni 15 inç MacBook Air’in panel üretimine 2023’ün ilk çeyreğinde başlayacağını söyleyerek, ilkbaharda piyasaya sürülebileceğini öne sürdü.

15.5 inç MacBook Air önümüzdeki sene gelebilir!

Young ve Bloomberg daha önce gelecek yılın baharında potansiyel bir lansmana işaret etmişti. Young’ın panel üretiminin ilk çeyrekte başlamasının beklendiğine dair son raporu, 2023 baharında çıkış yapabileceğini gösteriyor.

Young’ın bugünkü raporu, yeni MacBook Air’in 15,5 inç ekran boyutuna sahip olacağını daha spesifik olarak gösteriyor. Apple’ın 13,6 inç ve 15,5 inç olmak üzere iki MacBook Air boyutuna sahip olacağı anlamına geliyor. 

Apple, MacBook Air’i 11 inç ve 13 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutunda sunuyordu, ancak sonunda daha küçük ekrandan kurtulmak için seriyi daha günümüz notebook boyutlarına getirdi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz