Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple Watch kordon ve aksesuarlarında sayısız seçenek!

Apple Watch kordon ve aksesuarlarında sayısız seçenek!

0

Apple kurduğu büyük ekosistem sayesinde yıllardır tüm cihazlarının bir arada ve senkron bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Bu ekosistemin vazgeçilmez parçalarından birisi de, akıllı saatler. Sadece telefonunuza gelen bildirimleri göstermek, telefon görüşmeleri yapmanızı sağlamak veya bilgisayarınızın kilidini açmayı sağlamakla sınırlı kalmayan Apple Watch modelleri sağlık yetenekleri ile ön plana çıkıyor.

Kalp ritim hızından, kandaki oksijene kadar birçok veriyi anlık olarak takip ederek bugüne kadar birçok kişinin hayatını kurtaran Apple Watch’lar standart görünümlere sahip oldukları için farklılaştırmak için elimizdeki tek seçenek, kordon değişimi yapmak.

Apple Watch kordon seçeneklerinin bol olduğu ve seçtiğiniz ürünlerin birkaç gün içerisinde elinize ulaşabildiği bir internet sitesi tavsiyesi ile karşınızdayız: bikordon.com

Apple Watch kordonları ve aksesuarları Bikordon’da!

Saat sektöründe 15 yıl deneyimi bulunan Kenan Karataş’ın 2019’da hayata geçirdiği bu girişim, standart modellere ek olarak Apple Watch Ultra kordon ve Apple Watch ekran koruyucu seçeneklerine ev sahipliği yapıyor.

bikordon.com zevklerinize göre tercih yapabileceğiniz yüzlerce farklı kordon seçeneği sunarken, seçtiğiniz kordonların saatinizde nasıl görüneceği konusunda kafanızdaki soru işaretlerini gidermek adına yoğun bir mesai harcanıyor.

Seçtiğiniz ürünlerin saatte nasıl göründüğü gözler önüne seren 3D görseller sunulurken, Instagram ve WhatsApp üzerinden ulaştığınızda da istediğiniz ürünler kombinleniyor ve fotoğrafları sizlerle paylaşılıyor.

Deri kordonların tamamında yüzde 100 dana derisi kullanılırken, bazı deri kordonlar ülkemizde üretiliyor. Türkiye’de geri dönüşüm yoluyla elde edilmiş kağıtlardan üretilen kargo kutuları ve ürün ambalajlarının kullanıldığı bikordon.com’daki tüm ürünleri görmek için buraya tıklayabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz