Ana Sayfa Haberler Apple, hatalı iPhone 14 Pro ekranları için harekete geçti

Apple, hatalı iPhone 14 Pro ekranları için harekete geçti

0

Apple, dinamik ada özellikli şu anki en güçlü modeli olan iPhone 14 Pro cihazlarının ekranlarında çıkan yatay çizgilerden dolayı harekete geçti.

iPhone 14 Pro ve Pro Max ekranlarında yeşil ve sarı yatay çizgiler kullanıcıları korkuttu

Bazı kullanıcıların iPhone 14 Pro ve Pro Max telefonlarında bir hatayla karşılaşması, bu cihazları kullanan diğer kullanıcıları da şüpheye düşürüyor. Son olarak Thandava Krishna TK isimli bir kullanıcı telefon açılırken ekranda yeşil ve sarı yatay çizgiler oluştuğunu belirtti.

Birçok kullanıcı, benzer sorunları yaşadığını yazdı. Ardından Apple, iPhone 14 Pro hatası sonrasında harekete geçti. Şirket, kullanıcıyla iletişime geçerek sorunu çözeceklerini söyledi. Şu Anda kaç kişinin bu sorunu yaşadığı belli değil. Öyle ki Apple, sorunun yazılımdan kaynaklı olduğunu düşünüyor. Öte yandan şirketin tek sorunu iPhone 14 Pro hatası değil.

Apple, Pro modellerinin siparişlerine adeta yetişemiyor. Ancak bu durum sadece taleplerin yüksek olmasından kaynaklanmıyor. geçtiğimiz günlerde Pro modellerinin tek üretim yeri olan Foxconn’da işler adeta çığırından çıktı. Koronavirüs etkisiyle birlikte son yıllarda birçok kez karantina uygulanan Foxconn, perde arkasında Apple’ı oldukça olumsuz etkiledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz