Ana Sayfa AirPods Apple’dan uygun fiyatlı AirPods Lite geliyor!

Apple’dan uygun fiyatlı AirPods Lite geliyor!

0

Apple şu anda ikinci nesil AirPods’tan gelişmiş AirPods Max’e kadar dört farklı AirPods modeli sunuyor. AirPods’lar oldukça popüler kulaklıklar haline gelse de tam olarak ucuz değiller. Ancak Haitong Intl Tech Research’ten analist Jeff Pu‘ya göre, şirket şu anda daha ucuz kablosuz kulaklıklarla rekabet edebilmek için yeni “AirPods Lite” üzerinde çalışıyor.

Apple, daha ucuz kablosuz kulaklıklarla rekabet edebilmek için ‘AirPods Lite’ üzerinde çalışıyor

Jeff Pu, oldukça başarılı aksesuarlar olmasına rağmen sektör kaynaklarına dayanarak AirPods’a olan talebin 2023’e kadar düşmesinin beklendiğini iddia ediyor. AirPods üretimlerinin 2023’te 73 milyon adetten 63 milyona düşmesi bekleniyor. Bunun nedeni “düşük AirPods 3 talebi” ve Apple’ın bu yıl yeni AirPods piyasaya sürmeyecek olması olarak gösteriliyor.

9to5Mac tarafından görülen bir bildiride, şirketin “AirPods Lite” üzerinde çalıştığını ortaya çıktı. Bu noktada, ürünün tam olarak ne olduğu ve hangi özelliklere sahip olacağı belli değil ancak Jeff Pu, Apple dışındaki ucuz kulaklıklarla rekabet edebilmek için “daha düşük fiyatlı bir ürün” olarak bahsediyor.

AirPods Lite

AirPods 3’ün 2021’de piyasaya sürülmesiyle Apple, önceki nesil AirPods 2’yi 129 dolar gibi daha düşük bir fiyatla mağazalarda tutarken, AirPods 3 fiyatı ise 169 dolardı. Sözü geçen “AirPods Lite” modeli ise 129 dolardan daha ucuza mal olacak. Apple için başka bir seçenek ise ikinci nesil AirPod’ların fiyatını daha da düşürmek, belki de 99 dolara düşürmek olabilir.

2022’de Apple, daha iyi gürültü giderme ve Hassas Bulma için U1 çipli yeni bir şarj kutusu dahil olmak üzere önemli iyileştirmelere sahip ikinci nesil AirPods Pro’yu piyasaya sürdü. Bununla birlikte, Apple’ın normal AirPods’ları (şu anda üçüncü nesil) veya birinci sınıf AirPods Max kulaklıkları ne zaman güncellemeyi planladığına dair şuan için hiçbir söylenti yok.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz