Ana Sayfa Haberler Apple’dan iPhone 14 Pro ekranı açıklaması

Apple’dan iPhone 14 Pro ekranı açıklaması

0

Apple, iPhone 14 Pro kullanıcılarının, cihaz açıldığında iPhone ekranlarında yanıp sönen yatay çizgiler görüldüğü sorunu kabul etti.

Apple’dan iPhone 14 Pro ekranı açıklaması

Geçen ay birçok iPhone 14 Pro kullanıcısı, cihaz açıldığında iPhone ekranında yeşil ve sarı yatay çizgilerin yanıp söndüğünü bildirdi. Apple’ın konuyla ilgilenip ilgilenmediği veya bunun bir donanım veya yazılım sorunu olup olmadığı da dahil olmak üzere kesin ayrıntılar bilinmiyordu.

Şimdi, yeni bir nota göre, Apple sorunu kabul etti ve sorunun bir donanım açığından kaynaklandığı endişelerini gidererek sorunun araştırıldığını ve sorunu çözmek için yakında bir iOS güncellemesinin yayınlanacağını doğruladı. iPhone 14 Pro‌ müşterileri “telefonlarını açtıklarında veya kilidini açtıklarında, ekranda kısa süreliğine yatay çizgiler gördüklerini bildirebilirler” ibaresi düşülen notta Apple sorunun farkında ve yakında sorunu çözecek bir yazılım güncellemesi geliyor açıklaması yapıldı.

iOS 16.3 şu anda geliştiriciler ve genel beta programının üyeleriyle test ediliyor, ancak bu güncellemenin en az birkaç hafta daha piyasaya sürülmesi beklenmiyor. Daha yakın bir zamanda Apple, iOS 16.2’nin geçen ay piyasaya sürülmesinin ardından, bu sorun ve kullanıcıların yaşadığı diğer hataları gidermek için iOS 16.2.1’i yayınlayabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz