Ana Sayfa Haberler Apple M2 ve M2 Pro işlemcili Mac mini modelini tanıttı!

Apple M2 ve M2 Pro işlemcili Mac mini modelini tanıttı!

0

Apple bugün, M2 ve tamamen yeni M2 Pro tarafından güçlendirilen yeni Mac mini’yi tanıttı. M2 çip ile Mac mini, 599 dolarlık yeni başlangıç ​​fiyatıyla daha da güçlü, becerikli ve uygun fiyatlı. Yeni M2 Pro çip, Mac mini’ye ilk kez profesyonel düzeyde performans sunarak kullanıcıların daha önce bu kadar kompakt bir tasarımda yüksek performanslı iş akışlarını çalıştırmasına olanak tanıyor.

M2 ve M2 Pro işlemcili Mac mini tanıtıldı

M2 ve M2 Pro özellikli Mac mini, M2 modelinde en fazla iki ekran ve M2 Pro modelinde en fazla üç ekran desteği de dahil olmak üzere daha hızlı performans, daha fazla birleştirilmiş bellek ve gelişmiş bağlantı sunar. macOS Ventura’nın gücü ve kolaylığının yanı sıra Studio Display ve Magic aksesuarlarıyla bir araya gelen Mac mini, kullanıcıların üretkenliğini ve yaratıcılığını bir üst düzeye taşıyacak olağanüstü bir masaüstü deneyimi sunuyor.

Önceki nesil Mac mini ile karşılaştırıldığında M2 ve M2 Pro, Mac mini’ye daha hızlı yeni nesil CPU ve GPU, çok daha yüksek bellek bant genişliği ve daha güçlü bir medya motoru getirerek olağanüstü performans ve sektör lideri güç verimliliği sunuyor. Her iki model de olağanüstü sürekli performans için gelişmiş bir termal sisteme sahip.

M2 Pro, Mac mini’ye ilk kez profesyonel düzeyde performans getiriyor. Sekiz yüksek performanslı çekirdeğe ve dört yüksek verimli çekirdeğe sahip 12 adede kadar CPU’nun yanı sıra 19 adede kadar GPU’ya sahip M2 Pro, M2’deki miktarın iki katı olan 200 GB/sn bellek bant genişliğine sahiptir ve destekler 32 GB belleğe. Yeni nesil Neural Engine, M1’den yüzde 40 daha hızlıdır ve video analizi ve görüntü işleme gibi makine öğrenimi görevlerini hızlandırır. Çok az güç kullanarak video oynatmayı ve kodlamayı önemli ölçüde hızlandırmak için tasarlanan M2 Pro, en popüler video codec’lerini hızlandıran ve aynı anda 30 fps’de beş adede kadar 8K ProRes 422 video akışını veya 30 fps’de 23 4K ProRes 422 video akışı sağlıyor. M2 Pro destekli model, en hızlı Intel tabanlı Mac mini’den 14 kata kadar daha hızlı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz