Ana Sayfa Haberler Apple durmuyor! 2. Nesil HomePod tanıtıldı!

Apple durmuyor! 2. Nesil HomePod tanıtıldı!

1

Apple, iki yıl önce net bir değişiklik yapılmadan üretimi durdurulan tam boyutlu modelin yenisi olan ikinci nesil HomePod cihazını duyurdu. Yeni HomePod’un 299 ABD doları başlangıç ​​fiyatı, gelişmiş akıllı ev özellikleri, sıcaklık ve nem sensörleri ve daha fazlasına sahip.

İkinci nesil HomePod özellikleri

Yeni HomePod’un tasarımı, önceki nesil modele oldukça benziyor. Görülen en büyük değişiklik, HomePod’un üst kısmındaki dokunmatik yüzeyin artık HomePod mini’ye benzer şekilde tamamen genişlemesi oldu.

İkinci nesil HomePod beyaz ve gece yarısı olmak üzere iki renkte satışa sunuldu. Gece yarısı renginin önceki uzay grisine tıpa tıp bir şekilde benziyor, ancak Apple bunun “renk uyumlu dokuma güç kablosuyla birlikte yüzde 100 geri dönüştürülmüş örgü kumaştan yapılmış yeni bir renk” olduğunu söylüyor.

Teknik özellikler açısından yeni HomePod, orijinal tam boyutlu HomePod’daki yedi tweeter’dan daha düşük olan beş tweeter’a sahip. Orijinal HomePod’daki A8 çipine ve HomePod mini’deki S5’e kıyasla S7 çipten güç alıyor. Mikrofon dizisi de altı mikrofondan dört mikrofona düştü.

Apple ayrıca ilk kez tam boyutlu HomePod’a bir U1 çipi ekledi. Şirket, bu çipin iPhone’unuzdan HomePod’unuza müzik aktarırken daha gelişmiş ve güvenilir Handoff özellikleri için kullanıldığını söylüyor.

Akıllı ev hayranları için yeni HomePod, en son Matter standardını destekliyor. Apple, “HomePod, Matter özellikli aksesuarlara bağlanıp bunları kontrol ediyor ve temel bir ana merkez görevi görerek kullanıcıların evden uzaktayken erişmesini sağlıyor” diye açıklıyor. Sıcaklık ve nem için yerleşik bir sensör de 2. Nesil HomePod cihazında bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz