Ana Sayfa Apple Bollywood müzikali Fursat, iPhone 14 Pro ile çekildi

Bollywood müzikali Fursat, iPhone 14 Pro ile çekildi

0

Akıllı telefon kameralarının üst noktara ulaşmaya başlaması ile yapılan işlerin kalitesi de her geçen gün artıyor. Daha önce iPhone ile çekilen dizi, kısa film ve daha birçok etkinlik gördük. Bollywood müzikali Fursat ile bunlara bir yenisi daha eklendi.

Tamamı iPhone 14 Pro ile çekilen “Fursat”, aşkın gücünü konu olan Bollywood tarzı bir müzikal. Yönetmenlik koltuğunda Bollywood’un ödüllü yönetmeni Vishal Bhardwaj’ın oturduğu, oyuncu kadrosu ve kamera arkası ekipte Bollywood’un ünlü simalarının yer aldığı filmde, Bollywood’a özgü şarkılar ve dans koreografileri başta olmak üzere sinemanın tüm unsurları ticari olmayan bir yapımda bir araya geliyor.

Filme adını veren Fursat, zamana sahip olmayı ifade eden anlamlı bir kelime. Bağlama göre bu kelime eğlence, konfor, avarelik ve huzur gibi farklı anlamlar taşıyabiliyor.

Bu film temel olarak, bir insanın aşkı ancak şu anda sahip olduklarının kıymetini bildiği, geçmişe takılıp kalmadığı ve gelecekle ilgili endişelere kapılmadığı sürece bulup yaşayabileceği mesajını veriyor.

Hikayesi

Doordarshak isimli antik bir kalıntının gizemli bir şekilde uyanmasıyla birlikte genç arkeolog Nishant, geleceğe dair öngörüler görmeye başlar. Bu öngörülerin etkisine kapılan Nishant, şimdiki zamanla bağlantısını yitirmesinin sonucunda kendini çocukluk aşkı Diya ile hayatını birleştireceği nişan törenine geç kalmışken bulur.

Kalbi kırılan ve hayal kırıklığına uğrayan Diya, Nishant ile ilişkisine son verir. Bir tren yangınına, tehlikeli bir gangstere ve Diya’nın hayatına yönelik bir tehdide tanık olmasını sağlayan güçlü bir öngörüyle, Nishant’ın gelecekle ilgili takıntısı daha da derinleşir. Diya’yı ve birlikteliklerini kurtarmaya kararlı olan Nishant, zamana karşı yarışmak zorunda kaldığı bir maceraya atılır.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz