Ana Sayfa Apple Apple’ın gelir kapısını kimlerin oluşturduğu belli oldu!

Apple’ın gelir kapısını kimlerin oluşturduğu belli oldu!

0

Ortaya çıkan bir rapora göre Apple ‘ın gelir kapısını büyük oranda Z nesli oluşturuyor. Hatta son zamanlarda ortaya çıkan ve viral olan TikTok videoları da bu kanıyı destekler nitelikte oldu. Peki Apple, Z neslini nasıl ele geçirdi? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Z nesli, Apple ekosistemine ve iMessage servisine dikkat ediyor!

Apple, iMessage adlı iPhone’lar arası mesajlaşma sistemiyle Android akıllı telefonlardan ayrılıyor. Öyle ki Apple iMessage’ın mavi renkli ya da iOS’un yeşil renkli mesajlaşma baloncuğu bile Z nesli için dikkat çekiyor. Sosyal medya platformu TikTok’da viral olan bir videoda gençler arasındaki yeşil renkli mesajlaşma balonu olması, daha popüler olmanın önemli adımlarından biri.

Apple vs Samsung

Öte yandan teknoloji devi tüketicileri kendine bağlamak için oluşturduğu Apple ekosistemi, Z neslinin de dikkatini çekmek için büyük önem taşıyor. Herhangi biri, iPhone satın aldıktan sonra ekosistemi ve teknolojik ürünlerini tamamlamak için yine Apple ürünlerine yöneliyor. Bu sayede Apple, Z kuşağı arasında oldukça öne çıkıyor.

iOS 16.3 yayınlandı! İşte yenilikler

Ekosistemin gücü, burada azımsanmayacak kadar önemli çünkü Apple, sattığı her iPhone için ayrıca ek olarak 35 AirPods, 26 iPad ve 17 tane Apple Watch da satıyor. Buna karşın en büyük rakibi Samsung ise sattığı her akıllı telefon için 6 kablosuz kulaklık, 11 tablet ve altı akıllı saat satıyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz