Ana Sayfa Apple iPhone 15 serisinin ekran boyutları ve özellikleri belli oldu!

iPhone 15 serisinin ekran boyutları ve özellikleri belli oldu!

0
temsili görsel

Apple, her sene olduğu gibi bu sene Eylül ayında da yeni iPhone 15 serisini tanıtacak. Öyle ki tanıtıma az bir süre kala akıllı telefonların kilit teknik özellikleri belli olmaya başladı. Bugün iPhone 15 serisindeki modellerin ekran boyutları ve özellikleri ortaya çıktı. Peki, iPhone 15 serisinde neler göreceğiz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 15 serisinin ekran boyutları iki seçenekle sunulacak

Apple’ın iPhone 15 modellerinde de iPhone 14 serisinde yaptığı gibi iki seçenek sunması bekleniyor. Yani iPhone 15 Plus ve Pro Max, 6.7 inç büyüklüğünde; iPhone 15 ve Pro model ise 6.1 inç büyüklüğünde gelecek.

temsili görsel

Öte yandan teknoloji devi iPhone 14 serisindeki sadece Pro ve Pro Max modellerinde Dinamik Ada’yı sunmuştu. Firmanın yeni çıkaracağı modellerinin ise tamamında Dinamik Ada sunması bekleniyor.

Apple Watch modelleri için kan şekeri ölçme teknolojisine az kaldı!

Apple’ın yeni çıkacak serisindeki ekran yenileme hızı da aynı şekilde iki modeller arası iki seçenek şeklinde sunulacak. Teknoloji devi Apple, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modellerinde 60 Hz; iPhone 15 ve iPhone 15 Pro Max için ise 120 Hz ekran yenileme hızı sunacak.

Fakat bu durumun tanıtıldıktan sonra tepki göstermesi bekleniyor. Çünkü belirtmek gerekiyor ki bunların tamamı ünlü analistler tarafından yapılan ön bilgi niteliğinde. Eylül ayında gerçekleşen lansman sayesinde akıllı telefonların teknik özellikleri kesinleşmiş olacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? iPhone 15 serisinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz