Ana Sayfa Apple iPhone 15 tasarımı ve USB-C bağlantısı gün yüzüne çıktı! İşte görüntüler

iPhone 15 tasarımı ve USB-C bağlantısı gün yüzüne çıktı! İşte görüntüler

0

Apple, eylül ayında iPhone 15 serisini tanıtacak. Öyle ki tanıtımına her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Bu nedenle yeni serideki modellerle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bugün bir Twitter kullanıcısının paylaştığı haberde iPhone 15 modelinin tasarımı ve USB-C bağlantı noktası görüldü. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 15 tasarımı, selefiyle benzerlik gösterecek

Akıllı telefonlarla ilgili daha önce de yaptığı sızıntılarla bilinen @URedditor adlı Twitter kullanıcısı, bugün iPhone 15 modelinin tasarımını paylaştı. Paylaşımda akıllı telefonun ön paneli ve USB-C bağlantı noktası görüldü.

Apple, artık yeni çıkan yasa nedeniyle mecburen tüm yeni modellerinde Lightning yerine USB-C kullanacak. iPhone 15 de de bunu ilk kez bünyesinde taşıyan seri olacak. Ek olarak da iPhone 14 serisinde sadece üst segmentlerde yer verdiği Dinamik Ada’ya iPhone 15 serisinde tüm modellerde yer verecek.

iPhone 15 serisinin ekran boyutları ve özellikleri belli oldu!

Öte yandan iPhone 15 için bazı teknik özellikler de tanıtılmadan önce belli oldu. Buna göre Apple, serideki üst segmentteki modellerinde titanyum malzeme kullanacak. Böylece akıllı telefonlar oldukça dayanıklı olacak. Fakat serinin klasik modeli için paslanmaz çelik kullanmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki iPhone 15 serisi, gücünü A16 işlemcisinden alacak. Ek olarak Wi-Fi 6 ve Qualcomm X70 modem kullanacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? iPhone 15 tasarımını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz