Ana Sayfa Apple iPhone 15 Pro Max için ne bekliyoruz: İşte bilinen her şey!

iPhone 15 Pro Max için ne bekliyoruz: İşte bilinen her şey!

0

Apple eylül ayında iPhone 15 serisinin tanıtacak. Serinin en kaliteli ve üst segment modeli olacak iPhone 15 Pro Max için birçok detay ortaya çıktı. Yani serinin bu modeliyle ilgili farklı alanlarda birçok bilgi var. Peki, akıllı telefonla ilgili ne bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 15 Pro Max teknik özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi!

Öncelikle belirtmek gerekiyor ki Apple, yeni serisini gelecek eylül ayında yapacağı etkinlike tanıtacak. iPhone 15 Pro Max, gücünü 3 nm üretim sürecinden geçecek yeni A17 Bionic işlemcisinden güç alacak. Bu işlemci sayesinde telefon, yüzde 15 oranında daha fazla hızla çalışırken yüzde 30 da daha az güçle çalışacak. Bu sayede daha az şarj tüketecek.

Tasarım olarak göz önüne alındığından telefon Dinamik Ada ve uydu bağlantısı özelliğine sahip olacağı biliniyor. 6,7 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak akıllı telefon, titanyum çerçeve ve USB-C bağlantı noktasına sahip olacak. Pro Max tasarımı genel olarak genel olarak kavisli ekranlarla iPhone 6 modeliyle benzerlik gösterecek.

İlk OLED ekranlı katlanabilir iPad modellerinin büyüklüğü belli oldu!

Apple’ın yeni çıkacak Pro Max modeli için kamera konusunda yine 48 Megapiksel tutumunu sürdürmesi bekleniyor. Öte yandan RAM konusunda sadece bu model için artış bekleniyor. Son olarak ise en az depolama seçeneği için 1099 dolar başlangıç fiyatı olması muhtemel.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin yeni çıkacak seriden beklentiniz ne? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz