Ana Sayfa Apple İlk OLED ekranlı katlanabilir iPad modellerinin büyüklüğü belli oldu!

İlk OLED ekranlı katlanabilir iPad modellerinin büyüklüğü belli oldu!

0

Apple ile ilgili analiz yapan Ming-Chi Kuo, daha önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımda firmanın katlanabilir ilk OLED iPad modelini 2024 yılında tanıtacağını açıklamıştı. Yani firmanın katlanır OLED ekranlı iPad sunacağı uzun zamandır biliniyor. Bugün Ross Young tarafından paylaşılan bilgiye göre Apple, bu ürünü için en büyük rakipleriyle ortaklık yapacak. Firma, ekran tedariği için rakiplerine sipariş verdi. Peki, bu ürünlerin büyüklükleri ne kadar olacak ve hangi firmalarla anlaşmaya varıldı. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, katlanabilir OLED ekranlı iPad için Samsung ve LG ile el sıkışacak

Ross Young’un paylaştığı habere göre Apple, gelecek sene tanıtacağı katlanabilir OLED ekranlı iPad modelleri için Samsung ve LG ile el sıkıştı. Öte yandan teknoloji devinin bu ürünü için Çinli ekran üretici BOE Teknoloji ile anlaşma yapması bekleniyordu. Çünkü BOE’nin katlanabilir iPhone için de ekran üreteceği bilgisi mevcuttu. Fakat bu konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Ross Young da önceki analiz gibi Ming- Chi Kuo ile aynı fikirde bulunarak katlanabilir ilk iPad modelinin 2024 yılında çıkacağını belirtti. Ek olarak Apple, bu ürünü için Samsung ve LG’den 12,9 ve 10,9 inç büyüklüğünde ekran siparişi verdi. Yani ilk katlanabilir OLED ekranlı iPad modelleri, 10,9 ve 12,9 inç büyüklüğünde olacak.

Sevilen Android özelliği, sonunda iPhone’lar için geliyor!

Katlanabilir iPad modelleriyle ilgili daha fazla detay bulunmuyor. Fakat bu ürünlerin iPad Pro ismiyle ve yüksek segmentte olacağı biliniyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce söz konusu tabletlerin fiyat etiketi nasıl olacak? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz