Ana Sayfa Apple Sevilen Android özelliği, sonunda iPhone’lar için geliyor!

Sevilen Android özelliği, sonunda iPhone’lar için geliyor!

1

Google Pixel modellerinde fotoğraflardaki istenmeyen nesneleri kaldırmaya yarayan Magic Eraser özelliği bulunuyor. Bu özellik, herhangi bir program gerektirmediği ve pratik bir şekilde kullanılabildiği için oldukça tercih ediliyor. Google, yaptığı bir açıklamayla Magic Eraser özelliğini iPhone modellerine de getirdiğini açıkladı. Fakat Android modellerindeki gibi olmayacak. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Magic Eraser, iPhone’lar için ücretli olacak

Google, Pixel 6 ve Pixel 7 modellerinde kullanılan Magic Eraser özelliğini iPhone modelleri için de sunduğunu açıkladı. Google One üyeliği olan iPhone kullanıcıları, Fotoğraflar uygulamasında Magic Eraser kullanabilecek.

Magic Eraser özelliği

Fakat belirtmek gerekiyor ki bu özelliği kullanmak için 1,99 dolara Google One aboneliği satın almak gerekiyor. Yani Magic Eraser, Pixel modellerinde olduğu gibi ücretsiz sunulmayacak.

Apple bu kez şaşırtacak: iPhone 15 serisinin renk seçenekleri belli oldu!

Google One; ek olarak Portre Işığı, Portre Bulanıklığı, Renkli Odak, Akıllı Öneriler, HDR Efektleri ve Gökyüzü Efektlerini de mevcut abonelerine sunuyor. Tüm bunlar dışında bir de ayrıca HDR video efekti ve yeni kolaj biçimlerini de yeni olarak getirdi. Bu özelliklerin tümü, Google One üyelerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Magic Eraser özelliğini kullanışlı buldunuz mu? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz