Ana Sayfa Apple Apple bu kez şaşırtacak: iPhone 15 serisinin renk seçenekleri belli oldu!

Apple bu kez şaşırtacak: iPhone 15 serisinin renk seçenekleri belli oldu!

0

Apple, eylül ayında iPhone 15 serisini tanıtacak. Tanıtımına her gün daha az bir süre kalıyor. Bu nedenle de serinin teknik özellikleri ve tasarımıyla ilgili yeni bilgiler açığa çıkıyor. Bugün isimsiz bir kaynaktan gelen haberlere göre Apple, iPhone 15 serisinde daha önce kullanmadığı renk seçeneklerini deneyecek. Peki, bu renkler hangileri? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 15 Pro ve Pro Max, bordo renk seçeneğiyle gelecek!

iPhone 15 serisindeki Pro ve Pro Max modellerinde daha sağlam ve kaliteli olması için titanyum kullanılacağı biliniyor. Serinin kalan modelleri için eskiden de olduğu gibi yine paslanmaz çelik bekliyor. Bu nedenle iPhone 15 modelleri, renk açısından değişiklik gösterecek.

temsili tasarlanmış görsel

Apple, titanyum kullanacağı iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde koyu ve karanlık kırmızı/bordo kullanacak. Belirtmek gerekiyor ki firma, titanyum kullandığı Apple Watch modelinde de renk seçeneğini teke indirerek sadece gümüş kullanmıştı.

En büyükleri geliyor: iPhone 16 Ultra için ilk detaylar belli oldu!

Apple; serinin geri kalan iPhone 15 modellerinde ise telemgenta ve pikton mavisi olarak adlandırılan parlak pembe ve mavi kullanacak. Firmanın serinin üst kalitedeki modellerinde bordoya ek olarak klasikleşen gümüş, uzay grisi ve altın tonlarında seçenekler de sunması bekleniyor. Klasik modellerde ise kırmızı, siyah ve beyaz renkleri gelmesi muhtemel.

Öte yandan eylül ayına yaklaştıkça bu renk seçenekleri daha fazla netlik kazanacak. Fakat şirketin bu renklerde akıllı telefon sunması kendi bünyesinde bir ilk olacak.

temsili tasarlanmış görsel

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? iPhone 15 modellerinde olmasını istediğiniz bir renk seçeneği var mı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz