Ana Sayfa Apple Apple, iOS 16.4 Beta kullanıcıları için Hızlı Güvenlik Yanıtı güncellemesini yayınladı

Apple, iOS 16.4 Beta kullanıcıları için Hızlı Güvenlik Yanıtı güncellemesini yayınladı

0

Apple, bugün iOS 16.4 Beta kullanıcıları için Hızlı Güvenlik Yanıtı güncellemesini yayınladı. Bu özellik, ilk olarak iOS 16 güncellemesiyle iPhone kullanıcılarına yeni çıktığı dönemde geldi. Peki, yeni beta güncellemesinde ne sunuyor? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iOS 16.4 Beta için Hızlı Güvenlik Yanıtı, iyileştirmeler sunuyor

Apple, ayrı bir güncelleme sunmadan iOS 16.4 Beta içinde için Hızlı Güvenlik Yanıtı Güncellemesi yayınlandı. Küçük dosya boyutuna göre bu güncellemenin yine test amaçlı olduğu ortaya çıkıyor. Güncelleme, küçük dosya boyutu sayesinde hızlı bir şekilde beta kullanıcıları tarafından indirilebilir.

Hataları düzelten bu güncellemeyle Hızlı Güvenlik Yanıtları için ek olarak ayrı bir güncellemeye gerek kalmadı. Apple, bu şekilde güvenlik açıklarını pratik bir şekilde kapatıyor.

iPhone kullanıcıları üzgün: Beklenen yüzde 53 zam geldi!

Güncelleme yapmak için aşağıda yer alan adımları izleyebilirsiniz:

  • Ayarlar
  • Yazılım Güncellemesi
  • Şimdi Yükle

Tekrardan hatırlatmak gerekirse bu güncellemeye ulaşmak için Beta kullanıcısı olmanız gerektiğini unutmayın. Apple, güncellemeyi iPhone dışında ek olarak macOS Ventura 13.3 Beta için de sundu.

iOS 16.3.1 güncellemesi ile iPhone’lara en son neler geldi?

  • iCloud ile giriş imkanı tanıyan uygulamalardaki oturum açma ve kayıt olma problemi çözüldü.
  • Bul uygulamasının Siri entegrasyon problemi çözüldü.
  • iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modellerinde Çarpışma Tespiti optimizasyonu yapıldı.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni bir iOS güncellemesinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz