Ana Sayfa Haberler iPhone 14 Pro Max vs iPhone 14!

iPhone 14 Pro Max vs iPhone 14!

0

Apple, her yıl olduğu gibi, 2023 yılında da yeni iPhone modellerini piyasaya sürdü. iPhone 14 ve iPhone 14 Pro Max adında iki farklı model var ve kullanıcılar karar verme noktasında ikilemde kalıyor. İki model arasındaki farklar, fiyat, tasarım ve özellikler açısından oldukça belirgin. 13.000 TL farka değer mi? iPhone 14 Pro Max vs iPhone 14 karşılaştırması sizlerle.

iPhone 14 Pro Max vs iPhone 14!

Gürgençler’den iPhone 14 modellerine göz atıp satın almak için buraya tıklayın

Tasarım:

iPhone 14 ve iPhone 14 Pro Max modelleri, daha önceki iPhone 13 serisinde olduğu gibi, farklı tasarımlara sahip. Ancak, iPhone 14 Pro Max modeli, daha büyük bir ekrana ve daha fazla kamera sensörü ile geliyor. İki modelin de cam ön ve arka yüzeyleri ile paslanmaz çelik çerçeveleri bulunuyor.

Ekran:

iPhone 14 ve iPhone 14 Pro Max modelleri, OLED ekranlara sahip. iPhone 14 Pro Max modeli, daha büyük bir ekran boyutuna yani 6.7 inç ile gelirken, iPhone 14, 6.1 inç OLED ekran ile kullanıcıları karşılıyor.

Performans:

iPhone 14 ve iPhone 14 Pro Max modelleri, işlemci tarafında ayrışıyor. iPhone 14, selefindeki A15 Bionic işlemcisine sahipken, iPhone 14 Pro Max yeni A16 Bionic işlemciden gücünü alıyor. Ancak, iPhone 14 Pro Max modeli, daha fazla bellek ve depolama alanı seçeneği sunuyor. İki modelde de 5G bağlantısı ve Wi-Fi 6E özelliği mevcut.

Kamera:

iPhone 14 ve iPhone 14 Pro Max modelleri, farklı kamera özellikleri sunuyor. iPhone 14, ikili kamera kurulumuna sahipken, iPhone 14 Pro Max modeli üçlü kamera kurulumuna sahip. iPhone 14 Pro Max, daha yüksek çözünürlüklü bir ana kameraya, ultra geniş açılı bir kameraya, telefoto bir kameraya ve LiDAR tarayıcısı ile bu konuda öne çıkıyor.

Batarya:

iPhone 14 ve iPhone 14 Pro Max modelleri, daha büyük bataryalar ile günlük kullanımda oldukça yeterli. iPhone 14 Pro Max modeli, daha büyük bir ekrana sahip olduğu için daha büyük bir batarya kapasitesine sahip.

Sonuç olarak, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro Max modelleri, farklı fiyat, tasarım ve özelliklere sahipler. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize göre hangi modelin size uygun olduğuna karar vermeniz gerekecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz