Ana Sayfa Apple iPhone ekran altı Face ID teknolojisi için tarih verildi!

iPhone ekran altı Face ID teknolojisi için tarih verildi!

0

Apple, iPhone modellerinde geçmişten günümüze önemli gelişmeler yaptı. Fakat firma, her yeni teknolojiyi direkt olarak ürünlerine getirmiyor. Genellikle ilk önce diğer şirketler getiriyor ve Apple, bu teknolojinin oturmasını bekliyor. Şimdi analist Ross Young, yaptığı açıklamada ekran altı Face ID teknolojisinin ne zaman iPhone modellerine geleceğini açıkladı.

iPhone modellerine ekran altı Face ID teknolojisi, 2025 yılında gelecek

Kıdemli ekran analisti Ross Young, iPhone’lar için ekran altı Face ID teknolojisinin 2025 yılında geleceğini açıkladı. Bu tarih büyük olasılıkla iPhone 17 serisine denk geliyor.

Young, konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada bu özelliğin 2024 yılında geleceğini açıklamıştı. Fakat analistin yaptığı açıklamaya göre bazı sorunlar nedeniyle Apple, bunu bir yıl sonrasına erteledi. Ross Young, Apple’ın ek olarak Face ID dışında özçekim kamerasının da iPhone’ların ekran altına yerleştireceğini belirtiyor.

Apple’ın tanıtacağı dokunmatik ekranlı MacBook için yeni detaylar belli oldu!

Öte yandan The Elec, iPhone’lar için ekran altı Face ID’nin gelecek sene yani iPhone 16 serisiyle geleceğini belirtiyor. Fakat özçekim kamerasıyla ilgili herhangi açıklama yapmadı.

Apple rakiplerinden Samsung, Xiaomi, ZTE ve Vivo olmak üzere birçok markanın ekran altı kameraya sahip akıllı telefon modelleri mevcut.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz