Ana Sayfa Haberler iPhone modelleri Netflix Games kontrolcüsüne dönüşüyor!

iPhone modelleri Netflix Games kontrolcüsüne dönüşüyor!

0

Netflix rakipleri pandemi sonrasında abone sayılarını büyük bir hızla artırırken kendisi önünü alamadığı bir düşüşün içerisinde. Buna engel olabilmek için geçtiğimiz dönemde şifre paylaşım yasağı gibi birçok yeni özellik getirdi. Fakat etkili olmadı. Son olarak Netflix Games üzerinden atağa çıkarak TV’ye getirme planı yaptığı ve iPhone modellerini de kontrolcüye dönüştüreceği ortaya çıktı.

iPhone modelleri Netflix Games için kontrolcü görevi görecek!

Abone sayısındaki düşüşün önüne geçmek isteyen şirketin onlarca farklı yol denediğini gördük. Hatta canlı yayınlara ev sahipliği yaparak fulbolseverleri bile kendine çekmeyi denedi. Tabii bu konuda Exxen kadar başarılı olamamış olması yeterince istekli olmadığını da gösteriyor.

Fakat yeni yöntemler aramayı bırakmadı. Son olarak 2021 yılında sessizce piyasaya sürdüğü Netflix Games için yeni bir geliştirme yaptığı, akıllı TV’lere getireceği ve kontrolcü olarak da iPhone modellerini kullanmayı planladığı ortaya çıktı.

iPhone 14 Plus’tan iPhone 14 Pro’ya geçilir mi?

Tabii şuan için Netflix Games’ kütüphanesinde onlarca farklı türde oyun olmasına rağmen hem sayı hem de kalite anlamında yeterli olmadığını belirtelim. Ancak akıllı televizyonlara entegrasyonu ve iPhone kullanıcılarını kendine çekme planı başarılı olursa bu kütüphanenin oldukça geniş bir hacme ulaşacağını öngörüyoruz.

Henüz bu adımın ne zaman atılacağı belli değil. Ancak Netflix uygulamasında ortaya çıkan kodlar her iki durumu da doğruluyor. Yani şu anda beta test sürecinin yapıldığını söyleyebiliriz. Muhtemelen 2023’ün 3 veya 4. çeyreğinde de yeni bir güncelleme ile getirilecektir. Ayrıca Netflix Games kütüphanesine ulaşmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz