Ana Sayfa Öne Çıkanlar En pahalı Apple Watch’u alınca ne oldu? 

En pahalı Apple Watch’u alınca ne oldu? 

0
Apple Watch Ultra

İlk tanıtıldığında Apple Watch Ultra, SDN ofisine gelerek kutu açılışı ile karşınıza çıkmıştı. Peki en pahalı Apple Watch modeli günlük hayatta neleri değiştirdi?

En pahalı Apple Watch ne sunuyor?

Gürgençler ile güvenli bir şekilde Apple Watch Ultra satın almak için buraya tıklayın

Apple Watch Ultra, 8. nesil Apple Watch modeline kıyasla %7 daha büyük bir ekran sunan 49 mm boyutlu bir saat. Apple’ın bugüne kadarki en büyük saati olan bu cihaz, titanyum gövde ve safir kristal camla birlikte geliyor.

Saat, sağ tarafında Digital Crown ve yan düğme, sol tarafında ise yeni bir aksiyon düğmesi bulunan kişiselleştirilebilir bir tasarıma sahip. WatchOS 9 ile birlikte çıkan bu akıllı saat, kalp atış hızı takibi, SpO2 izleme, EKG, birçok spor modu ve telefon bildirimleri gibi Apple Watch’ın mevcut tüm özelliklerini barındırıyor.

Ancak, asıl hedefinin sporcular ve macera tutkunları olduğunu belirtmekte fayda var. Apple Watch Ultra, gelişmiş uyku takibi dahil olmak üzere sporculara hitap eden ek özelliklere sahip. Şirketin bugüne kadarki en dayanıklı saati olan Watch Ultra, aşırı koşullara dayanacak şekilde tasarlanmıştır. 86 desibel sirene sahip olan saat, 180 metre uzaklıktaki kişileri uyarmak için kullanılabiliyor.

Ayrıca, saat WR100 su geçirmezlik ve IP6X toza dayanıklılık sertifikalarına sahip ve su altı dalış süresi ve derinlik gibi birçok veriyi gösterebiliyor. Apple’ın iddiasına göre, Watch Ultra, 100 metreye kadar olan dalışlar için profesyoneller tarafından kullanılabiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz