Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone’lar böyle olacak!

iPhone’lar böyle olacak!

0

Önümüzdeki ay düzenlenecek WWDC etkinliğinde tanıtılacak iOS 17 sürümü için yeni sızıntılar geliyor. iOS 17 nasıl olacak? İşte iOS 17 özellikleri.

iOS 17 sızıntıları!

Haziran ayında tanıtılması beklenen iOS 17 ve iPadOS 17 sürümleri ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Ünlü analist analyst941, iOS 17 sürümünün tasarımı hakkında bazı ipuçları paylaştı.

Analyst941, iOS 17’nin yeni Cüzdan uygulaması, Sağlık uygulaması ve duvar kağıdı özelleştirme arayüzü gibi bazı tasarım öğelerini sızdırdı. Yeni Cüzdan uygulamasının, kartlarınız ve havayolu biniş kartları gibi diğer geçişleriniz için arama işlevi ve ayrı sekmeler sunan güncellenmiş bir arayüze sahip olacağı belirtiliyor. Cüzdan uygulamasına “Nakit”, “Anahtarlar”, “Kimlikler” ve “Siparişler” için özel sekmeler içeren bir alt gezinme çubuğu da eklenecek.

Apple’ın Reality Pro olarak adlandırılan yeni kulaklığı hakkında ise Mark Gurman’ın haber bültenine göre, Apple genelindeki ekipler çalışmaları hızlandırdı ve cihazın Mayıs ayında duyurulması bekleniyor. Yeni kulaklık, 2023 sonuna kadar piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Apple, bu yıl karma gerçeklik teknolojilerine odaklanarak WWDC etkinliğinde AR/VR teknolojilerine odaklanacak. Ancak, iOS, iPadOS ve macOS için radikal değişiklikler beklenmiyor.

iOS 17 ve iPadOS 17’nin kod adı Dawn olarak belirtiliyor ve bu sürümler, yılın sonlarında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Analist Mark Gurman, xrOS desteğinin vurgulanacağı ve bu yılın Apple için bir dönüm noktası olacağı konusunda bilgi veriyor.

macOS 14’ün kod adı Sunburst olarak belirtiliyor ve analistler, widget sisteminin kullanılacağını tahmin ediyor. Ayrıca, macOS tasarımında köklü değişikliklerin yapılacağına dair söylentiler var.

Mac kilit ekranı, 2001’de Mac OS X’in ilk çıkışından bu yana neredeyse hiç değişmedi. Ancak, bu değişebilir ve macOS’ta iOS ve iPadOS’ta olduğu gibi widget sistemi kullanılabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz