Ana Sayfa Haberler iPad kullanıcılarına müjde: Final Cut Pro ve Logic Pro geliyor!

iPad kullanıcılarına müjde: Final Cut Pro ve Logic Pro geliyor!

0

Apple, iPad kullanıcılarını sevindirecek bir haberle karşımızda! Profesyonel dünyada tercih edilen Apple ürünleri, özellikle video ve müzik yaratıcıları arasında büyük popülarite kazanmış durumda. Bu sebeple şirket, kullanıcı deneyimini artırmak adına Final Cut Pro ve Logic Pro uygulamalarını daha fazla iPad modeline entegre etme kararı aldı.

Final Cut Pro ve Logic Pro, iPad’e geliyor!

Final Cut Pro ve Logic Pro, 23 Mayıs itibarıyla iPad kullanıcılarıyla buluşacak. Apple, iPad’in yeteneklerini geliştirmek için önemli adımlar atıyor. Uzun zamandır beklenen bir adım olan Final Cut Pro ve Logic Pro’nun iPad’e gelmesi, birçok kişi tarafından olumlu karşılandı. İlgili açıklamaya göre, iPad uyumlu uygulamalar 23 Mayıs’tan itibaren App Store’da abonelik sistemiyle sunulacak.

Apple’ın Dünya Çapında Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bob Borchers konuyla ilgili şu sözlere yer verdi:

“Yaratıcıların yaratıcılıklarını yeni şekillerde ve daha da fazla yerde ortaya çıkarmalarına olanak tanıyan iPad için Final Cut Pro ve Logic Pro’yu sunmaktan heyecan duyuyoruz. iPad’in taşınabilirliği, performansı ve dokunmatik ilk arayüzü için tasarlanmış güçlü bir sezgisel araç seti ile Final Cut Pro ve Logic Pro, en üst düzey mobil stüdyoyu sunuyor”

iOS 16.5 ve iPadOS 16.5 yayınlandı!

Tabii ki, bu uygulamaların çalışması için belirli donanımsal gereklilikler bulunmaktadır. Final Cut Pro, video düzenleme aracı olarak iPad ile uyumlu çalışabilmek için en az M1 işlemcili bir tablete ihtiyaç duyuyor. Öte yandan müzik ve ses düzenleme uygulaması Logic Pro, A12 Bionic işlemci ve daha üst modellere sahip iPad’lerde çalışabilecek. Abonelikler ise şu anda aylık 4,99 dolar veya yıllık 49 dolar fiyatlandırmasıyla sunuluyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz