Ana Sayfa Güncellemeler Apple watchOS 9.5.1 güncellemesi yayınlandı!

Apple watchOS 9.5.1 güncellemesi yayınlandı!

0

Apple, yakın geçmişte Apple Watch akıllı saatleri için watchOS 9.5 güncellemesini yayınladı. Ancak kısa bir süre sonra Apple Watch kullanıcılarına watchOS 9.5.1 adında yeni bir güncelleme bildirimi geldi. Peki bu yeni sürüm neler getiriyor?

Apple Watch’lar için watchOS 9.5.1 güncellemesi yayınlandı!

Bu güncelleme, önceki sürümdeki bazı küçük hataları düzeltmeyi amaçlıyor. Ancak, güncelleme notlarında hangi hataların düzeltildiğiyle ilgili herhangi bir ayrıntı yer almıyor. Örneğin, watchOS 9.5 ile ortaya çıkan yeşil ton hatası daha önce çözülmüştü. Muhtemelen watchOS 9.5.1 bu hatanın tekrarlanmasını önlemek için bir düzeltme içeriyor olabilir.

Yeni güncellemeyi iPhone’unuzdan Apple Watch uygulaması üzerinden indirebilirsiniz.

  • Uygulamayı açın,
  • Genel kısmına gelin,
  • Yazılım güncelleme seçeneğine tıklayın,
  • Saatiniz otomatik olarak güncellemeyi indirecektir.

Apple, beklenmedik bir zam yaptı! iPhone, iPad, AirPods, MacBook ve Apple Watch fiyatı ne kadar oldu?

Hatırlatmakta fayda var. Güncellemeyi yapmadan önce saatinizin yüzde 50 üzerinde şarjı olduğuna, şarj cihazına bağlı olduğuna ve iPhone’unuza bağlı durumda olduğuna emin olun. Aksi takdirde güncelleme sırasında yaşanacak ufak bir aksilik saatinizin yazılımsal ayarlarını bozabilir.

watchOS 9.5 neler getirdi?

Apple Watch’lara gelen watchOS 9.5 güncellemesi ile birlikte saatin sağlık ve spor kısmından daha verimli şekilde yararlanmaya başladı. Özellikle sporla ilgili olan kısımda yapılan düzeltmeler ile birlikte saatin sağlık ve spor uygulamaları daha stabil ve doğru şekilde çalışmaya başladı.

Siri desteği getirilen Apple Watch’larda bazen bu özellik tam olarak doğru çalışmıyordu. Bu konunun üzerinde eğilen Apple watchOS 9.5 güncellemesi ile saatlerdeki Siri özelliğini geliştirdi. Yani daha stabil ve doğru şekilde çalışan bir asistan saatin içerisinde yer aldı.

Saatin aktivite ve müzik kontrolleri de bu güncellemeden nasibin aldı. Her iki özelliğin daha akıcı bir şekilde çalışmaya başladığı görüldü. Bu sayede kullanıcıların Apple Watch deneyimi geliştirilmiş oldu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz