Ana Sayfa Güncellemeler iOS 17’den yeni uygulama! iPhone’lar dijital günlük oluyor

iOS 17’den yeni uygulama! iPhone’lar dijital günlük oluyor

0

Apple, her yılın haziran ayında Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı’nı (WWDC) sonunda gerçekleştirdi. Şirket, etkinlik kapsamında Apple ürünlerine ait yeni güncellemeler tanıttı. Bu güncellemelerden biri de merakla beklenen iOS 17 oldu. Apple, iOS 17 ile birlikte iPhone’ları dijital günlük haline getiriyor.

iPhone’lara dijital günlük uygulaması geliyor

Apple, bugün gerçekleştirdiği WWDC 2023 etkinliğinde birçok yeni güncelleme tanıttı. Bu güncellemelerden biri de iPhone sahiplerinin merakla beklediği iOS 17 oldu. iOS 17 ile birlikte iPhone’lara gelen özellikler de belli oldu. iOS 17 ile gelen özelliklerden biri de “Journal” özelliği.

iOS 17'den yeni uygulama! iPhone'lar dijital günlük oluyor

Apple, iPhone kullanıcılarının günlük aktivitelerini düzenli olarak kaydetmesine imkan tanıyan Journal özelliğini tanıttı. Söz konusu özellik, kullanıcılarının günlük yaşamlarını takip etmelerine ve yönetmelerine yardımcı olacak.

Yeni Apple TV sürümü tanıtıldı: tvOS 17’deki yenilikler neler?

Bununla birlikte Journal özelliği sayesinde üçüncü taraf bir uygulamaya gerek kalmadan kolay bir şekilde hayatınızı not alabileceksiniz. Ayrıca iPhone’larda mevcut olan Sleep, Fitness ve Breathe gibi iOS uygulamalarını da katarak günlük hayatı takip etmek mümkün.

Yeni uygulama, kişilerin toplantı veya antrenman gibi aktivitelerini yazmaları için de farklı konular sunacak. Journal uygulaması ayrıca günlüğe ekleyebilecekleri kişileri, yerleri, etkinlikleri, müzikleri ve fotoğrafları da kullanacak. Böylece yeni anılar oluşturacak.

Kullanıcılar bu uygulamayla günlük bir hatırlatıcı da ayarlayabilecek. Tüm bunların yanı sıra günlüğünün başkaları tarafından okunmasından endişe duyan kullanıcılar için de oldukça etkili bir özellik sunuyor. Günlük, kilitlenebilir özelliğinin yanı sıra gizlilik için de uçtan uca şifreleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz