Ana Sayfa Haberler Lionel Messi, Apple TV’nin MLS yayınlarından pay alacak!

Lionel Messi, Apple TV’nin MLS yayınlarından pay alacak!

0

Futbol süperstarı Lionel Messi, bugün MLS kulübü Inter Miami’ye katılmayı amaçladığını açıkladı. ESPN’e göre, Messi’nin önerilen sözleşme şartları, Apple’ın MLS Sezon Geçişi yayın hizmetine yeni abonelerden gelen gelirden pay almayı içeriyor.

MLS Sezon Geçişi şu anda aylık 14.99 dolar veya sezonun geri kalanı için 49 dolar tutarında, ancak Apple TV+ aboneleri aylık 12.99 dolar veya sezonun geri kalanı için 39 dolar indirimli bir fiyatla kayıt olabiliyor. Her MLS maçı, Apple ve MLS arasındaki 10 yıllık ortaklık kapsamında Apple TV uygulaması üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.

Messi’nin MLS’ye katılması, 2007’de David Beckham’ın LA Galaxy ile anlaşma imzalamasından bu yana ligin en büyük transferi olacak ve popülerliği, Apple’ın hizmetin başlangıç sezonunda MLS Sezon Geçişi abone sayısını artırma konusunda yardımcı olabilecek.

MLS, Twitter üzerinde paylaşılan bir açıklamayla, “Lionel Messi’nin bu yaz Inter Miami ve Major League Soccer’a katılmayı amaçladığını duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Resmi bir anlaşmayı tamamlamak için hala çalışmalar devam etse de, tüm zamanların en büyük futbolcularından birini Ligimize hoş karşılamayı bekliyoruz.” şeklinde doğruladı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz