Ana Sayfa Öne Çıkanlar Vision Pro Batarya Paketi, Orijinal Kabloyla Değiştirilebilirlik Sunuyor!

Vision Pro Batarya Paketi, Orijinal Kabloyla Değiştirilebilirlik Sunuyor!

0

Apple’ın yeni kulaklığını piyasaya sürerken yaptığı bir ödün, harici bir Vision Pro batarya kullanımı olmuştur. Bu, cihazın ağırlığını azaltırken biraz karmaşık bir çözüm.

Harici batarya paketiyle bile, pil ömrü iki saate kadar sınırlıdır – ancak batarya paketinin değiştirilebilir olduğu görünmektedir…

Vision Pro’nun iki saatlik pil ömrü çoğu senaryoda sorun teşkil etmeyecektir. En yaygın kullanım muhtemelen çalışma masasında veya evde koltukta olacak ve her ikisi de elektrikle bağlantıya izin verecektir.

Ancak, hareket özgürlüğünün pil gücüne ihtiyaç duyduğu bazı durumlar muhtemelen olacaktır ve burada iki saatlik sınırlama oldukça kısıtlayıcı bir durum oluyor.

İlk bakışta, batarya kablosu batarya paketine sabitlenmiş gibi görünmektedir. Ancak, Twitter kullanıcısı DuanRui, durumun böyle olmayabileceğini öneriliyor.

Batarya paketi bir şarj göstergesine ihtiyaç duyacak olsa da, dikkat çekici olan farklı boyutlarda iki yuvarlak delik bulunmasıdır. Biri bir LED olacak, ancak diğerinin amacı da merak konusudur.

Rui’nin önerdiği gibi, SIM kart çıkarma aracını kullanarak bağlayıcıyı çıkarabilir ve ardından yedek bir batarya paketine takabilirsiniz.

Bu durum böyle olmasa bile, güç kablosunun etrafında bir kesim bulunmaktadır. Başka bir olasılık da, HomePod gibi çalışmasıdır sadece sıkıca çekerek çıkartırsınız.

Apple’ın kullanıcılara kulaklık kablosu ve MagSafe bağlayıcı içeren yedek bir batarya birimi sunmayı tercih edeceği ifade ediliyor. Ancak, sadece batarya paketinin değiştirilebilir olması bile daha ekonomik bir yedek seçeneği sunabilir. Bu, bataryayı değiştirerek bütçeyi daha az zorlayan bir seçenek olduğunu düşündürüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz