Ana Sayfa Haberler WWDC Videosunda Şaşırtıcı Bir USB-C Adaptörüyle Görülen Vision Pro

WWDC Videosunda Şaşırtıcı Bir USB-C Adaptörüyle Görülen Vision Pro

0

Apple’ın Geliştiriciler için Platforms State of the Union videosunda, Vision Pro adlı bir kulaklıkta sağ tarafına takılı bir USB-C adaptörü görülüyor. Bu adaptörün ne için olduğuna dair bazı spekülasyonlar sosyal medyada dolaşıyor. Bir karede, adaptörün bir USB-C kablosuyla birlikte bir Mac Studio’ya bağlı olduğu görünüyor, ancak bunu doğrulayacak kesin bir görüntü bulunmuyor. Bu senaryoda, adaptörün muhtemelen visionOS uygulama geliştirme için Xcode’da bir Mac’e doğrudan bağlantı sağlayabileceği düşünülüyor, ancak adaptörün asıl amacı şu anda hala bir gizem olarak kalmakta.

Vision Pro’nun harici batarya paketi kulaklığın sol tarafına takılıyor, bu yüzden USB-C adaptörü diğer tarafta bağlı durumdadır. Vision Pro’nun piyasaya çıkması 2024’ün başına kadar gerçekleşmeyeceği için, önümüzdeki aylarda kulaklık hakkında daha fazla detay öğrenilecektir. Apple ayrıca Temmuz ayında Vision Pro geliştirici kitlerini sunacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz