Ana Sayfa Apple Apple iOS 17 Beta sürümünün ardından iOS 16.5.1 güncellemesi için de hazırlığa...

Apple iOS 17 Beta sürümünün ardından iOS 16.5.1 güncellemesi için de hazırlığa başladı

0
ios 16

Apple, önümüzdeki hafta veya sonraki hafta, iPhone için bir iOS 16.5.1 güncelleme hazırlığı yapıyor. Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı belirsiz, ancak genellikle iOS 16.5.1 gibi küçük güncellemeler, yeni özellikler yerine hata düzeltmeleri, stabilite iyileştirmeleri ve güvenlik yamalarına odaklanıyor. Apple’ın Lightning/USB 3 Kamera Adaptörü, iOS 16.5 sürümünü kullanan iPhone’larda düzgün çalışmıyor, ancak sorun iOS 16.6 beta sürümünde geçen ay çözüldü, bu nedenle bir düzeltmenin iOS 16.5.1’e de dahil edilmesi bekleniyor.

Apple, geçtiğimiz hafta WWDC’de iOS 17’nin ilk beta sürümünü yayınladı. Güncelleme, iPhone XS ve daha yeni modeller için bu yılın ilerleyen dönemlerinde halka açık olarak sunulacak ve StandBy modu gibi birçok yeni özelliğe sahip olacak. İPhone yatay konumda şarj edilirken, etkileşimli Ana Ekran widget’ları, geliştirilmiş otomatik düzeltme, Günlük uygulaması ve daha fazlası. İlk kez, geliştirici beta sürümleri, 99 dolar/yıl olan Apple Geliştirici Programı üyeliği olmadan da erişilebilir hale geldi. Apple, bu ayın başlarında tüm aktif iPhone’ların %81’inin iOS 16’yı çalıştırdığını açıkladı, ancak bu yüzde, iOS 17 beta sürümünün ardından muhtemelen azaldı. Apple, iOS 17’yi Eylül ayında, iPhone 15 modellerinin piyasaya sürüldüğü zaman dilimi civarında yayınlayacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz