Ana Sayfa Apple Apple’ın yeni iPhone güncellemesiyle 3 sinir bozucu soruna son veriyor!

Apple’ın yeni iPhone güncellemesiyle 3 sinir bozucu soruna son veriyor!

0

Apple’ın en son iOS güncellemesi olan iOS 16.5, iPhone’un kilit ekranı ve Safari uygulamasıyla ilgili sorunları çözen bir dizi hata düzeltmesiyle birlikte geldi. Ancak şirket, bu yılın ilerleyen zamanlarında iOS 17‘nin gelmesinden önce başka bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor ve bu güncellemeyle birlikte birçok sinir bozucu iPhone sorununu çözecek.

Sinir bozucu bu hataları gidermek için iOS 16.5.1 yolda

Teknoloji sitesi BGR tarafından yayınlanan bir notta belirtildiğine göre, iOS 16.5.1’in çıkışı yakın zamanda gerçekleşecek ve bu küçük güncelleme, erken batarya tükenmesi gibi birkaç sinir bozucu iPhone sorununu ele alacak.

Birçok iPhone kullanıcısı, iOS 16.5’i indirdikten sonra bataryanın beklenenden daha hızlı bir şekilde tükenmeye başladığını bildirdi. Daha önce bu rahatsız edici batarya sorununun normal olduğunu söylemeye çalışsak da, Apple’ın bu sorunla uzun süredir uğraşan kullanıcılar için bir çözüm yayınlamayı planladığı belirtiliyor.

iOS 16.5.1 güncellemesi, iPhone kullanıcılarının Wi-Fi bağlantısının otomatik olarak kesilmesine yol açan bir hatayı düzeltecek. Ayrıca, Hava Durumu uygulamasının yanlış bilgi verme sorununa da çözüm getirecek.

iOS 16.6’nın şu anda beta aşamasında olduğunu düşünürsek, iOS 16.5.1’in yakın bir zamanda Apple tarafından yayınlanması bekleniyor. Bu nedenle, iPhone 8 veya daha yeni bir modele sahip olan herkesin önümüzdeki hafta veya birkaç hafta içinde güncellemeyi indirebileceğini tahmin ediyoruz.

Eylül ayında sahnede parlayacak olan iOS 17 ile ilgili sızdırılan bilgiler

Eylül ayında iPhone’lara gelecek en iyi 10 iOS 17 özelliği arasında, iMessage ile ilgili bir dizi yenilik yer alacak. Bu güncelleme, Apple’ın özel mesajlaşma servisi olan iMessage’ı SMS/RCS’den daha üstün hale getirecek. Örneğin, iOS 17 beta sürümü, iPhone kullanıcılarının metinleri düzenleyebilmesine, konuşma başlıklarında yanıt verebilmesine ve iPhone ve Android kullanıcılarını içeren grup sohbetlerinde yüksek kaliteli videolar gönderebilmesine olanak tanıyor. Bu özelliklerin en azından bir kısmının iOS 17’nin son sürümüne dahil edileceği düşünülüyor.

iOS 17 ayrıca StandBy adı verilen yeni bir özelliği de beraberinde getirecek. Bu özellik, iPhone’unuzu Amazon Echo Show veya Google Nest Hub gibi akıllı bir ekran haline getirecek. Ayrıca, Canlı Sesli Mesaj özelliği, arayan kişinin size sesli bir mesaj bırakırken canlı bir transkriptini görebilmenizi ve müdahale edebilmenizi sağlayacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz